Mi lehet a biciklimmel, vigyázat nő vagyok, nem értek hozzá?
Figyelt kérdés
szóval 3 fokozatos kis városi bringa semmi extra. Ma felültem rá és olyan volt, mint mikor egy bicikli nem tud rendesen átváltani, rángat. De én nem is akartam, időtlen idők óta 3asban van. ha rendesen tekerem, akkor semmi baja de ha egy húzásra nem nyomom akkora erővel akkor hirtelen nagyon könnyű lesz a pedált nyomni, és kattog, akadozik. Nagyon ijesztő, mert nem értek hozzá. Próbáltam megnézni a láncot de nem értek hozzá...próbáltam váltani is oda-vissza de az sem segít. Mitől lehet?2013. jún. 22. 15:40
1/10 anonim válasza:
Azt ugye hiába kérdezném, hogy agyváltós-e. Vidd szerelőhöz, ha ennyire nem értesz hozzá.
2/10 A kérdező kommentje:
honnan tudhatom meg h agyváltós-e?
2013. jún. 22. 15:52
3/10 anonim válasza:
Egyszerűen. Azt írtad, 3 sebességes. Namármost, van hátul 3 db fogaskerék?
4/10 anonim válasza:
Ha kontrafékes, akkor biztosan agyváltós.
5/10 A kérdező kommentje:
igen kontrafékes azt tudom :)
2013. jún. 22. 16:15
6/10 anonim válasza:
Mindenképp szerelőt javaslok. De ha ennyire szöszi vagy, ne ess be az első műhelybe :) hanem bringás ismerősöktől kérj olyan boltot, ahová bizalommal fordulhatsz.
7/10 A kérdező kommentje:
most nem magyarázkodnék, különben értelmes nő vagyok de a biciklikhez nem értek és nem akarom elkezdeni bütykölni..:D
köszönöm a segítséget megkérdezem egy barátomat h melyik szerelőt ajánlja
2013. jún. 22. 18:51
8/10 anonim válasza:
en eleg jo szereto vagyok :) akarom mondani, szeretheto szerelo :D
9/10 A kérdező kommentje:
köszönjük az értékes hozzászólásodat...
2013. jún. 22. 19:19
10/10 anonim válasza:
jajj! :) ... ez a fejedelmi tobbes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!