Versenykerékpár probléma!?
Nekem is ez volt a gond (ha jól értelmeztem a kérdést).
1.
A hátsó racsniban (bocsánat nem tudom hogy hívják az alkatrészek 40%-át és ezért a magam módján fejezem ki) van egy ilyen "gyűrű" és az kotyog és mikor hajtod akkor ugyan abban a periódusban mozog az és ez hangot ad ki.
2.Meg van nyúlva a lánc
3. Esetleg a hátsó váltó mozog... Most nekem is ez a problémám és idegesít a kattogása.
Egyébként nekem is régebbi versenybiciklim van.
Ja és nekem a hátsó racsni koppant 3x egy tekerésnél és lett belerakva egy új és azóta no problem.....
Vagyis most a váltóval van probléma és amiatt nem egyenletes :S
Ebben az esetben:
-ha uniglide-os a sor, akkor húzd meg az utolsó fogaskereket a hajtás irányába. Ha ettől nem szorul rá, gebasz van.
-ha hyperglide, akkor először húzd meg a rögzítőgyűrűt. Ha ettől nem lesz jobb, akkor hézagolni kell majd, vagy a menet rossz.
Jobb pedál fent, akkor koppan? Húzd meg a hajtókar csavarját mindkét oldalon. az pattog a négyszögön. ha racsni lenne nem mindig ugyanabban a pedálállásban pattogna.
teszt: vizszintes pedálállásban rugózz egyet, aztán fordíts egy felet, és újra rugózz. így is pattogni fog mint a rossznyavalya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!