Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Lecsupaszított bicikli "fixine...

Lecsupaszított bicikli "fixinek"? Teljesen kezdő vagyok!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előre is bocsánatot kérek a tudatlanságért, nem sok közöm volt még a témához. Szóval eljárok tekerni, nagyon szeretek, és mivel nagyvárosba fogok költözni ezért elgondolkodtam ezeken a bicikliken. Olvastam, hogy nem egyszerű megtanulni, külön technikája van stb. Sajnos most nem lenne rá kapásból sok pénzem, ezért arra gondoltam, hogy megpróbálkozhatnék egy minimál vagy szinte semennyire felszerelt biciklivel járni, ami nem fixi. Tudom, hogy ebbe beleszól a kresz is, de mindenképp megszeretném próbálni vele a közlekedést. Most egy jópofa városival járok, de szeretném komolyabbra venni a témát.

Mit gondoltok? Hol találhatok tetszetős, fixire hajazó bicókat? (Tekintve, hogy amint elnéztem 60 ezer alatt nem találok használtat sem) Vagy nézzek országútit?

2015. jún. 18. 00:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Na várjatok.. honnan veszitek, hogy lány vagyok?
2015. jún. 19. 12:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Sehonnét, egyszerűen egy példát írtam a rémfixistára.

Nézd, nem bántani akarlak, és elhiszem, hogy ültél már biciklin, de a nagyvárosi közlekedés nem ugyanaz.

A fixi nem lecsupaszított bicikli, azt egysebességesnek hívják, van fékje (a fixinek általában nincs) és fel van szerelve a KRESZ által előírt egyebekkel. (Lista interneten elérhető.)

A lopás ellen nem hiányosan felszerelt bringával érdemes védekezni, hanem lakattal. JÓ lakattal. És jó lakatolástechnikával.

És azzal semmi baj nincs, ha életérzésre vágysz, kiülsz a Gellérthegyre nézed a város fényeit és rámerengsz, de azzal már van baj, hogyha veszélyezteted a környezetedben közlekedőket. A bicikli elsősorban ugyanis közlekedési eszköz, ha városon belül használod, és mint ilyen, nem az életérzés a lényege. Bár az is fontos. Azt viszont egy jól felszerelt bringa is adja ám...

2015. jún. 19. 13:10
 13/17 anonim ***** válasza:
ismerek olyat akinek még volt másfél tekerésnyi a skidd hez,amikor kiugrott az útra elé egy kisgyerek és elcsapta, valami 2 év felfüggesztett volt a vége.
2015. júl. 4. 00:15
 14/17 anonim ***** válasza:

Asszem ez a videó bemutatja, miért is előírás a bringán a két fék. Ezen olyan felszabadultan lehet röhögni :))

https://www.youtube.com/watch?v=cNgvbnB1CFg

2015. júl. 4. 01:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Azthitte,hogy még pont elfér a kocsi mögött és csak felakadt rajta.. legalábbis remélem,hogy nem olyan blfsz,hogy ne tudja kikerülni
2015. júl. 4. 03:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Azthitte,hogy még pont elfér a kocsi mögött és csak felakadt rajta.. legalábbis remélem,hogy nem olyan blfsz,hogy ne tzdja kikerülni
 17/17 anonim ***** válasza:
Azthitte,hogy még pont elfér a kocsi mögött és csak felakadt rajta.. legalábbis remélem,hogy nem olyan blfsz,hogy ne tudja kikerülni
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!