Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Elszeretnék kezdeni BMX-ezni....

Elszeretnék kezdeni BMX-ezni. 164-cm vagyok. Hanyas mértetet ajánlotok? És milyen márkából. Nagyon kezdő vagyok semmilyet trükköt sem tudok.

Figyelt kérdés

2014. jún. 4. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Streetre egy 20.5" felsőcsővel megáldott kerépkár lenne jó neked, így kezdésnek egy Mongoose Culture-t ajánlanék.
2014. jún. 4. 21:31
 2/4 anonim válasza:
igen a legjobb a 20.5 lenne de a moongoset nem ajanlom. 6honap alatt szetreped az egesz. inkabb keress valami jo bicot. gondolom egeszben akarod venni akkkr vagy egy uj wtp-t vegyel ogbs-en talalsz vagy keress epitett bicot. ha meg epiteni akarsz egyet akkor keress jo alkatreszeket. de mivel meg kezdo vagy igy nem igazan tudod mi a jo. amugy kormany magassaga szeritem 8.5 vagy 8.75 ami nekdd megfelelne. csak olyat vegyel ami full iparis vagyis ipari csapagyazasuak az agyak mert az kevesebb karbantartast igenyel es tovabb birja. ha kerdesen van irj nuygodtan privatban
2014. jún. 5. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a WTP jobb de 30-40 ezerrel drágább is, szóval 70000 környékén nem talál jobb bicót a culture-nál. A Mongoose 1975 óta gyárt BMX-eket, és számos pro rider használta sokáig a bringáikat mint pl. Steve McCann, Dennis McCoy, Simon Tabron - ha nekik megfelelt akkor egy kezdőnek nem kell jobb.

[link]

2014. jún. 6. 15:47
 4/4 anonim válasza:
mongoose-t ne
2014. aug. 1. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!