Hogy tudja egy átlag ember megcsinálni kerékpárral a Balaton kört (206 km) egy nap alatt?
Figyelt kérdés
Ismerősöm lement, reggel elindultak, estére meg vissza is értek. Én meg 10 km kerékpározás kifulladok.2015. jún. 1. 18:29
11/12 anonim válasza:
+ az sem mind1 mivel tekersz, egyszerű példa, műhelyemtől hazáig csak betekerek aztán gurulok 1.5km-t egy enyhe lejtőn lefelé 20-al, beosztottam, meg közben majd megszakad mellettem annyira teker... ez a különbség csapágy és csapágy között.
12/12 Wadmalac válasza:
hát ez tény. Emlékszem, 13 éves koromban volt egy szovjet 26-os tajgaszaggatóm, volt vagy 20 kg és olyan ótvarul gurult, hogy a lejtőn tekernem kellett, hogy ne álljon meg. Amikor 14 évesen sikerült felülni az 5 gangos Csepel versenybrinyóra, mintha turbót kaptam volna.
Most a két ipari csapágyas Mavic keréken, 8,5 bar-os 23-as conti gumikkal valahogy még inkább más a fíling. :)
Rettenetes sokat számít a bringa minősége, nem csak a kerékcsapágy, hajtóműcsapágy, hajtáselemek, pedál minősége is.
Meg persze aki montival, ballonos, IFA-zúgós "dürückés" gumikkal csap bele a bitumentúrába, az is mintha utánfutót húzna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!