Balaton körbebiciklizéséhez milyen alap felszereléseket ajánlotok?
Gondolok a ruházatra és védőfelszerelésre,biciklitartozékokra stb.
Nem nagyon szoktam biciklizni ezért nem szeretnék sokat költeni rá
A válaszokat előre is köszönöm:)
Jolvan:D
Felszerelés? Ruházat? Jöhetnek válaszok;)
Tartalékbelső, pumpa, javítókészlet alap. Kötelező az első-hátsó lámpa, én a küllőprizmákat leszedtem mert hülyén néznek ki, de eddig még nem kötöttek bele.
Nekem van bringástáskám csomagtartóra, hosszú túránál nem jó a hátizsák. Párnázott nadrág nem árt, meg a bringás póló sem ami gyorsan szárad, a pamut nem ideális. Ennyi, hogy ezen felül mit viszel az rajtad múlik.
egy ember otthon akire számíthatsz ha baj van, az útra pedig 4-5 liter víz, étel, egy mobiltelefon és egy pénztárca.
Én ezt vinném magammal 1 napos körre, több napost pedig csak akkor tartok, ha haverokkal összedobunk szállásra... ez esetben viszek magammal tiszta alsógatyát, annyi váltáspólót, ahány napra megyünk, + egy ember otthon, akire számíthatok, ha baj van, mobiltelefon és pénztárca.
#2: az edzettség az egyik dolog, a másik meg hogy jó ülésed/nadrágod van-e. Hiába vagy edzett, ha véresre dörzsöli a feneked a nyereg 80 km után.
Tekerj le egy százast valahol és megtudod, hogy minden OK-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!