Tyson01 kérdése:
Alapok bmx- ezéshez? Milyet vegyek? Milyen alap trükök vannak? Nem késő elkezdeni? 16/F
Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 21:34
1/4 anonim válasza:
sose késő elkezdeni amugy bunny hop footjam biciklit neked kell eldönteni
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. febr. 25. 19:54
3/4 anonim válasza:
Na szóval
wtp (WeThePeople) bicók vannak olcsóbban amik már érnek valamit. testbike on sokat találhatsz. Elösször bunnyhopot tanuld meg majd jöhet footjam 180 stb. Van pl a ride.hu nak a trükksulija az nekem is segített. A legjobb az ha haverokkal mész sokat motiválhatnak 2napja game of bike oztunk és mondja az egyik hogy most 360legyen. Akkor elbasztam estem többször is jó nagyokat de sokadik próbára beadtam. addig eszembe se jutott fel360azni (döntésből kiugorva magasabb részre) de ők motiváltak és beadtam.
ha kérdésed van kérdezz nyugodtan
15/f (ma lettem 15 :D )
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :D
2015. márc. 12. 05:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!