Melyik belépő országúti biciklit válasszam?
Két kiszemeltem van, linkek alul. 120ezerig mennék el, többet nem költenék rá, városon belüli közlekedésre szánnám, sose versenyeznék vele, csak egy viszonylag megbízható gépre van szükségem korrekt ár/érték aránnyal, felszereltséggel. Mindenképp újat szeretnék, lévén nem vagyok bennfentes, nem akarok ráfaragni valami használttal.
capriolo eclipse limitált fékváltókaros kiadás:
BTWIN TRIBAN 500
Köszi a válaszokat :)
én biztosan nem vennék ebben az árkategóriában új outit, használtan ebben az árban 2-3-4 éves sora meg tiagra váltós csodákat lehet kifogni, vagy ha nem vagy allergiás a korra, akkor még olcsóbbanis lehet találni jóformán alighasznált, sokesetben egy deka kopást nem lehet észrevenni a fogasokon campagnolo szettes csodákat...
egy ilyen nevenincs alkatrészekből összehányt, de legalább szépen lepingált bringáért egy fillért nem adnék.
az, hogy shimano váltó, önmagában nem jelent semmit, shimano és shimano között is típustól függően rettenetes nagy különbség van, példának okáért ezen a Capriolon Tourney A070 a leges legalja a váltóknak, szerintem terhelés alatt nem is vált, de ne legyen igazam...
kb 4000 ft újonnan ez a váltó, egy dura ace meg 50.000... és mindkettő shimano...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!