Olyan térkép, ahol láthatók a kerékpárral használható vagy éppen tiltott országúti szakaszok?
Szeretnék néhány nagyobb túrát csinálni az idén, nagyobb magyarországi városokat meglátogatni kerékpárral, de nem találok olyan online térképet, ahol látni lehetne azt, hogy hol tilos kerékpárral közlekedni. Pl minap az 1-es főúton mentem elég sokat és tele van "kerékpárral behajtani tilos" vagy hármas behajtani tilos táblával úgy, hogy a közelben sehol bringaút. Erről viszont nem tudtam online térképen tájékozódni.
Nem követelmény a tervezhető online térkép, illetve ha a szomszéd országok benne vannak, az külön bónusz, pl pont az 1-es meg a 10-es út mentén jó alternatíva a szlovák duna-parti kiépített kerékpárút.
Valaki valamit?
Maga a google térkép biciklis tervezője fos.
A google street view-val viszont meg tudod nézni, hogy hol milyen tábla van.
Nem mondom, hogy rendszeresen frissítik, de amerre én nézegettem valósan tükrözi a jelenlegi helyzetet.
Sajnos csak Magyarország van rajta.
Meg itt van még ez is, talán egy kicsit jobb.
Akkor az OMP kerékpártérképe jó lesz neked. Ha már úgyis szompatikus a MapSource...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!