Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Olyan térkép, ahol láthatók a...

Olyan térkép, ahol láthatók a kerékpárral használható vagy éppen tiltott országúti szakaszok?

Figyelt kérdés

Szeretnék néhány nagyobb túrát csinálni az idén, nagyobb magyarországi városokat meglátogatni kerékpárral, de nem találok olyan online térképet, ahol látni lehetne azt, hogy hol tilos kerékpárral közlekedni. Pl minap az 1-es főúton mentem elég sokat és tele van "kerékpárral behajtani tilos" vagy hármas behajtani tilos táblával úgy, hogy a közelben sehol bringaút. Erről viszont nem tudtam online térképen tájékozódni.

Nem követelmény a tervezhető online térkép, illetve ha a szomszéd országok benne vannak, az külön bónusz, pl pont az 1-es meg a 10-es út mentén jó alternatíva a szlovák duna-parti kiépített kerékpárút.

Valaki valamit?

2015. máj. 6. 14:11
 1/9 anonim ***** válasza:
google térkép... megtervezed előre az útvonaladat, és megnézed a főbb kereszteződésekben a táblákat.
2015. máj. 6. 15:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Maga a google térkép biciklis tervezője fos.

A google street view-val viszont meg tudod nézni, hogy hol milyen tábla van.

2015. máj. 6. 16:13
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Nem mondom, hogy rendszeresen frissítik, de amerre én nézegettem valósan tükrözi a jelenlegi helyzetet.

Sajnos csak Magyarország van rajta.

2015. máj. 6. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Meg itt van még ez is, talán egy kicsit jobb.

[link]

2015. máj. 6. 18:42
 5/9 Alex Fly ***** válasza:
OMPBiking. Letölthető Garmin ill. Navitel formátumban, számítógépes használathoz a Garmin kell, MapSource programmal.
2015. máj. 7. 11:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Ahogyan látom a merretekerjek is OSM-ből dolgozik, de a MapSource nekem is szimpatikusabb. Csak ahoygan látom, img formában lehet letölteni, ezt hogyan varázsolom be Mapsource alá? Az OMP-ről meg a tuhuról is exe telepítőket töltök le mindig. Köszi
2015. máj. 7. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Az 1-es út mellett amúgy nagyrészt megvan még a régi 100-as, inkább arra érdemes menni. De amúgy szerintem is jó ötlet lenne, ha a tiltó tábla mellett ott lenne a terelőút is. A kérdésedre már válaszoltak, úgy látom.
2015. máj. 8. 08:19
 8/9 Alex Fly ***** válasza:

Akkor az OMP kerékpártérképe jó lesz neked. Ha már úgyis szompatikus a MapSource...

[link]

2015. máj. 8. 10:34
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, tetszik
2015. jún. 3. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!