Scout Discovery országúti bringa jó választás?
Tisztelt nagyon okos fenti hozzászólók!
Én pont ilyen kerékpárt használok már fél éve és nagyon elégedett vagyok vele, nem tudom 70 ezerért mit is vártok???? Nézzetek szét egy kicsit milyen ócska kerékpárokat lehet kapni ilyen áron. Sajnos én sem vagyok anyagilag eleresztve de imádom az országútizást és nagyon megörültem mikor megláttam a hirdetést a kerépárról. Szegedről rendeltem háztól házig szolgáltatással jofogáson keresztült, a kerékpárt megkaptam épen és a futárnak fizettem miután átvettem a kerépárt. Nagyon korrekt volt az eladó innen is köszönöm neki.
És létezik a shimano tourney váltó szett igaz én már lecseréltem de azzal is nagyon jól ment edzéshez. Most 8. lettem vele amatőr versenyen és 200 ezres szupergépeket hagytam ott vele!!
Alapnak nagyon is jó bicaj ennyi pénzért szinte ajándék, igazából azt raksz rá később amit csak akarsz. Könnyű és dizájnos a váza is, nekem fehér színben van. És nem is értem hogy lenne kínai bóvli mert minden egyes alkatrész márkás rajta!! Aki nem hiszi annak priviben küldök fotókat az általam tuning verzióról amivel most versenyzem na meg a lecserélt eredeti alkatrészekről is!
Kérem ne írjanak olyanok róla ilyen okosságokat, akiknek a kezében még nem is járt ilyen canga. És mégegyszer köszönöm az eladónak, mert most taposhatnék egy tényleg nem túl jó capriolo eclipset vagy neuzert- ezekhez is sajnos volt szerencsém de a Scout üti mindkettőt és valamennyi hasonló árkategóriájút.
Ès ez a Saját szemèlyes vèlemènyem a saját bicajomról amit imádok ha ez neked fáj akkor ne olvasd de ez az oldal a vèlemènyekről szól ès ezt le is fogom írni ha tetszik ha nem de te nyugodtan reklámozhatod magad ha azt szereted.....
Igazság szerint a tuning cuccokat kaptam apukámtól akiè a szingapuri gyár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!