Milyen országúti külsőt vegyek 4000 Ft-ig?
Figyelt kérdés
Sajnos 20 mm-esből (meg a Michelinről csak rosszakat hallok) nincs nagy választék, ezért 23 mm-eset kell hogy vegyek.
CST Czar, Vittoria Zaffiro, Conti Ultra Sport-ra szűkítettem a kört, ezekről olvastam jobbakat. Luganoról nem olvastam sok jót. Aki tud esetleg mást, ami jobb ezektől, akkor az is jöhet.
2015. máj. 15. 18:53
1/6 anonim válasza:
contit javaslom
cst nem nagy durranás...
a másikról meg nem is hallottam még
2/6 A kérdező kommentje:
A Continál olyat olvastam, hogy szálszakadásos lesz egy idő után, ez igaz lehet?
2015. máj. 16. 11:19
4/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... Már mounti-n használtam Kendát, és eléggé szeret repedezni, attól még a Rubenát is többe nézem.
2015. máj. 16. 13:30
5/6 anonim válasza:
hát te tudod,egyik sem tart örökké :D mondanám,hogy vegyél 2 kevlárost,ami garantálja,hogy nem lessz defekted,haveromnak olyan van 2éve egy defektje nem volt a fixie n, de gondolom nem 4000
6/6 A kérdező kommentje:
És ha a egy régi belsőt méretre vágnék, és betenném a külső és a belső közé, akkor lenne egy alapvető védelmem defekt ellen, nem?
2015. máj. 17. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!