Van valami tippetek, mit lehet tenni kerékpárlopás esetén?
Milyen helyeken érdemes keresni, egyáltalán érdemes-e és ha igen, mikor? Milyen szervet tudnánk bevonni?
Nagyon értékes darabról van szó, mind a szívünk, mind a pénztárcánk szempontjából, ezért minden követ szeretnénk megmozgatni.
A 11. kerületből lopták el.
ELTE Lágymányos Északi tömbje elől.
Éppen LEN napok voltak, elég nagy nyüzsi...utólag biztosan jobb helyre kötöttem volna, de meg sem fordult a fejemben, hogy bármit is ellopjanak tőlem. Tudom, naiv vagyok...mondjuk még így is duplán volt kikötve és visszamenni az időben már úgysem tudok, hogy változtassak akármin is :(
Köszönöm a részvétet, valóban szörnyű érzés!
Gondlom, hogy valami jobb féle zár is volt. U-lakat?
Kamera nem volt a közelben?
U lakat sajnos nem volt...ezentúl csak azt használunk.
Kamera nincs a közelben. Nem is értem...utólag kutakodtam és a legtöbb lopás azon a környéken történik, de valószínűleg a rendőrségnek nem érdeke felszerelni a környéket...miért is lenne?
Bosszantó ez az egész maffia.
Sodrony volt és egy gumival bevont vastag lánc.
Utólag tanul az ember...néztem videókat, pár mp alatt levágják az ilyen típusúakat.
Köszi!
Már megtörtént az is, de egyelőre valami eljárás folyik ellenük, úgyhogy gondolom kisebb gondjuk is nagyobb az én biciklimnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!