Ha létezik tanuló vezető! Miért nincs olyan, hogy tanuló biciklis?
Nem tudok városban biciklizni! Hiába tudom lassan már kivülről a kreszt, akkor sem tudom hogy, gyakorlatban mit kell csinálni.
A járdán a patkák és gyalogosok miatt nem tudok menni.
Bicikli úton a gyalogosok, a biciklisek és autó út kereszteződés miatt nem tudok menni.
Egyirányú kocsi úton pedig a parkoló autók kinnyilló ajtaja miatt nem tudok menni.
Egyébként is lassú vagyok, le dudálnak, leszorítanak az útról!
Mit tegyek?
Hagyjam inkább a fenébe? Vegyek inkább görkorit?
De itt alig van kerékpárosoknak kirakott tábla!
Egyedül lámpával és a macisajttal meg a kerékpár útjelzővel találkoztam!
Azokat is csak ott ahol sok esetben életveszélyes kerékpárút volt:(((
Sok helyen semmi!
Összegezve:
Járdán melékutcában a patka. Járdán "főjárda vonalon" a gyalogos pampog.
A bicikli út sokszor buckás, életveszélyes kereszteződésekkel, ahol sem a gyalogos, sem az autós nem számit rám.
A főútvonalon az autós dudál le, vagy szorit le. Az autó úton kijelölt bicikli sáv túl keskeny általában.
Egyébként sem tudom, hogyan kell közlekedni.
A mellékutakon az ajtót nyitják rám a parkoló kocsik, vagy épp a rómák kergetnek, hogy elvigyék a bringámat :((((
Utoljára 10 évesen ültem biciklin, aztán görkoriztam, mert az jobban tetszett.
Aktívan 8 évesen bringáztam utoljára, a ház körüli járdán...
A ház körüli járda még most menne, de azt gondoltam ennél azért többre vagyok hivatott...
Jogsim nincs, lövésem sincs a kreszről, csak az a minimális amennyit utána olvastam. A biciklimhez nem értek, nem tudok rajta kicserélni semmit.
Mit tegyek? Sokan bicajoznak, de öszintén szólva fogalmam sincs, hogyan cainálják!
van 2 tök jó oldal is, amiből megtanulhatnád a bicajra vonatkozó kreszt
+nézhetsz youtubeosokat hogyan bicajoznak, lehet belőle tanulni, hogy hiába elsőbbség, hiába látnak, akkor is figyelned kell, hogy ne üssön el, de van hogy a bringás tekerészik szép lassan tovább a többsávos kereszteződésbn a piroson :D
Belvárosban gyűlölök bringázni én is, vidéki lévén ahhoz vagyok szokva, hogy TUDOK tekerni, nem útakadály-kerülgetésből áll a bringázás.
Mondjuk itt is vannak olyan kerékpárutak, amelyek tele vannak figyelmetlen, nemtörődöm gyalogosokkal.
Ne add fel, ha ilyen helyen szerzel rutint, még jobb bringás leszel, mint aki nem szembesül ilyen nehézségekkel.
Aztán ha kijutsz valami tekerhető útra, szinte szexuális élvezet lesz haladni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!