Ha létezik tanuló vezető! Miért nincs olyan, hogy tanuló biciklis?
Nem tudok városban biciklizni! Hiába tudom lassan már kivülről a kreszt, akkor sem tudom hogy, gyakorlatban mit kell csinálni.
A járdán a patkák és gyalogosok miatt nem tudok menni.
Bicikli úton a gyalogosok, a biciklisek és autó út kereszteződés miatt nem tudok menni.
Egyirányú kocsi úton pedig a parkoló autók kinnyilló ajtaja miatt nem tudok menni.
Egyébként is lassú vagyok, le dudálnak, leszorítanak az útról!
Mit tegyek?
Hagyjam inkább a fenébe? Vegyek inkább görkorit?
Ha ennyire szerencsétlen vagy ki se menj az utcára...
Amúgy én abszolút híve vagyok, hogy bringára ks keljen papír... De ilyen úgysem lesz...
A lassitással nincs gond, úgy vánszorgok, mint egy nyugdíjas tetü.
Van, hogy már le kell tennem lábam, mert elesnék.
Mégis előttem csámpázik a gyalogos.
Meg kell szokni a biciklivel való közlekedést. Főleg ha eddig kocsihoz voltál szokva.
Mert ebben az esetben hajlamos az ember biciklivel is úgy közlekedni mint ha kocsi lenne. Például kocsisorban haladni a többi kocsival.
Sokat biciklizem de mindig figyelembe veszem hogy engem nem véd karosszéria, nem tudok 50-el menni városban, és a többi korlátomat. Hogy ne az autósoknak kelljen figyelembe venni. Én motorral sem úgy szoktam közlekedni mint kocsival. Mivel annál sincs nagy karosszéria. Bár fürgébb minden kocsinál, de a közlekedés többi résztvevője nem szereti a védelmet nyújtó karosszéria nélkül furikázókat. Fárasztja és idegesíti őket ha rájuk kell figyelni. Ezért ha kétkerekűn vagyok akkor én ügyelek erre.
Főleg a fővárosban meg szokott lepni a sok bátor biciklis amint száguldozik a legnagyobb forgalomban is. Sokat ültem nyeregben de ilyet nem kockáztatok mert nincs arra garancia hogy minden autós észrevesz. Városban előveszem a kemping biciklim és akár a járdán gurulok mások zavarása nélkül. Annak ellenére is hogy kerékpárral bejártam szinte egész Európát, tehát van gyakorlatom. De arra nincs garancia hogy a forgalom többi résztvevőjének is van és bicajjal én vagyok védtelenebb.
Bárhova is induljak nem érek oda, mert minden útkereszteződésnél, padkánál meg kell álljak a kocsik miatt, vagy áttolni a bicajt.
Az autó úton meg utálnak, mert ott is lassú vagyok.
De ha nem lennék lassú nem tudnék figyelni.
Ördögi kör...:(
Nincs jogsim! Ezért nem is annyira tudom azt sem, hogyan kell autók között menni. Néha nem találom meg a pedált sem és nem tudok azonnal elindulni zöld lámpára.
Meg felülni sem tudok rá normálisan, már 2 gatyámat is kiszakította a nyereg.
Ti mit javasoltok?
Próbálkozzak, vagy hagyjam a fenébe, nem éri meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!