Mit használhatok zsíroldó folyadék helyett lánctisztításhoz?
Vettem a Lidl-ben egy lánctisztító szettet és kíváncsi vagyok, hogyha az 50ml-es zsíroldó folyadék elfogy, akkor mit rakhatok a lánctisztító készülékbe helyette?
Egyszerübb megoldás is van sose értetem enek a müanyag kütyünek a lényegét .
hideg zsiroldó!!ami a tüzhely takaritására van...
Előző
És azt mivel mosod ki maradéktalanul a láncból?? Mert külső cuccokra én is használom, de a szűk résekben benne marad és akkor meg feloldja az olajat.
Langyos mosogatószeres víz. A közönséges Tescos mosogató az egyik legjobb zsíroldó, ráadásul fillérekért.
Persze a láncot ne felejtsd el utána csontszárazra törölni, nehogy idő előtt rozsdásodni kezdjen...
#6 Talán még nem késő...
Ez a kütyü a három kefével szépen átdörzsöli a láncot, miközben belemossa a tisztítólötyit is. Jár egy kis pancsolással, alá kell tenni egy rongyot, elsősorban ott, ahol a lánc kijön a készülékből, mert húzza magával az olajos mosólevet is, és az lecsöpög.
Profi(bb) kütyükben szokott lenni egy mágnes is, hogy a fémszemcséket megfogja, nem tudom, hogy mennyi értelme van. Egy próbát megér, az enyémre rápipmelek majd egy rossz hűtőmágnest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!