Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy lehet ennyire nem érteni...

Hogy lehet ennyire nem érteni a bringákhoz, mint ahogy azt egyesek bemutatják?

Figyelt kérdés
Hogy boldogulnak ezek az emberek szerintetek a mindennapi életben?
2015. ápr. 18. 00:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Képzeld egyeseknek meg motorjuk is van és semmit sem értenek az égésfolyamatok dinamikájához. Röhej!!!! Igazán öröm egy szakember véleményét hallani.
2015. ápr. 18. 00:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Én nem tudom elképzelni, hogy nem érdekelhet valakit annak a dolognak a működése, amit használ.
2015. ápr. 18. 00:36
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Én meg nem tudom elképzelni, hogy te egy normális értékekkel bíró, intelligens fiatal vagy ba.d+. Nekem van bicajom és nem okoz gondot megbütykölni, vidéki vagyok szóval, bár ettől függetlenül más is érthet hozzá. Te is használod a számítógépet/laptopot, szét tudnád szedni a processzort darabokra és utána gond nélkül összerakni? Na látod más érdeklődés más értékrend okoska.
2015. ápr. 18. 01:33
 4/14 anonim ***** válasza:
Engem inkább single board computeres szabályozása a dolgoknak, ami jelenleg érdekel, pl automata öntözőrendszernél szabályozása talaj nedvességtartalom alapján, vagy robot helikopter stabilizáló algoritmusok írása, stb... de ez is csak egy hobbi, az eredeti szakmám teljesen más. Már most sincs időm semmire, akkor meg már tényleg nagyon el lennék havazva, ha minden hülyeséget (kocsi, bicikli) magam csinálnék meg. Nyilván ezért fizetek érte szakembernek.
2015. ápr. 18. 01:59
 5/14 A kérdező kommentje:
3# Azt megnézem hogy szétszeded a procit darabokra. :DD De ha arra gondoltál, hogy le tudom-e venni az alaplapról, vagy a gépet darabjaira szedni, majd összerakni, azt is meg tudom csinálni. Ezek alapvető dolgok, legalábbis számomra. Sminkelési meg divat tanácsokat viszont nem tudok adni.
2015. ápr. 18. 02:27
 6/14 anonim ***** válasza:

Azért biztos vannak olyan dolgok amiket használsz de nem vágod a működésüket.

Amúgy meg nem mindegy neked hogy más ember ért vagy nem ért a bringákhoz? Te konyítasz hozzá, örülj neki.

2015. ápr. 18. 02:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Eleve ennek a weboldalnak a működését sem vágja egyetlen ember se a világon. Elméletben nagyjábból le lehet vezetni, hogy a hardware-nek és a szoftveres résznek mi az alapja, már az is nehéz, én pl ott elvesztem a fonalat, hogy abból hogyan lesz processzor, hogy felcsesszük az elektront a vezető sávba a szilíciumon, vagy hogy a gépi kód hogyan kerül végrehajtásra, pedig annyira nem vagyok hülyegyerek. A magasabb szintű dolgok mennek szoftverfejlesztésben, ahogy a kvantumkémia is úgy, ahogy, a kettő között meg van egy jókora hézag. Ezek csak az elméleti részei a dolognak, ha konkrét szoftverekről beszélünk, akkor meg bukó a dolog, mert ezek annyira bonyolultak, hogy mire a végére érsz, elfelejted, hogy mi volt az elején, aztán hogy egy konkrét, az oldalnak címzett kérés pontosan hogyan kerül végrehajtásra azt meg már végképp nem fogod átlátni. Lehetetlen. Ez csak a számítógépes része a dolognak. Ott van még a fizika, atomfizika, sejtbiológia, agyműködés, stb... amik ennél sokkal bonyolultabbak. Eleve az, hogy lenyomsz egy gombot a billentyűzeten csoda számba megy, és jóval bonyolultabb folyamat eredménye, mint amit fel tudsz fogni. Ezek után szerintem tökmindegy, hogy valaki ért e a bicikli szereléshez vagy sem, annyira jelentéktelen dolog...
2015. ápr. 18. 03:29
 8/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóakhoz.

Hogy lehet ennyire nem érteni az emberi testhez, hogy mindannyian tönkretesszük idő előtt? Hogy boldogulnak ezek az emberek szerinted a mindennapi életben? Még helyesen állni-járni sem tudnak, az agyuknak meg csak egy incifinci részét használják, pedig lehetne többet is.

Fogalmuk sincs, hogy a megevett étel egész pontosan hogy hat a szervezetükre.

Fogalmuk sincs, hogy működnek a társadalmi rendszerek, tehát csak az utóbbi kettő alapján még a fáról se jöhettünk volna le. Úgy kb. az emberek 100 %-a, ha mindkettőhöz érteni kellene.

És akkor még hol van ehhez a kerékpár ami már egy technikai dolog.

Szerintem a világ specializálódott annyira, hogy ha ahhoz értesz -nagyjából, mert ahhoz sem tudunk már teljesen érteni- ami a szakmád és ami a hobbid valamint tudsz kommunikálni és netet használni akkor a számodra szükséges ismeretek nagyját/fontosabb részét meg tudod szerezni és el tudsz boldogulni a mindennapi életben.

2015. ápr. 18. 07:09
 9/14 A kérdező kommentje:

Eltúlozzátok a dolgot, egyrészt a bringához sem kell teljes részletességgel érteni, de legalább alap dolgokkal legyen tisztában a használója.

#8 És itt van az egyik legnagyobb probléma a társadalomban. Értsél egy dologhoz, minden másban pedig legyél hülye, ne kérdezz, ne érts sokmindenhez, mert a tudás hatalom és féltik a seggüket az irigy emberek, ezért sulykolják ezt mindenkibe.

2015. ápr. 18. 11:33
 10/14 anonim ***** válasza:

vannak akik hihetetlen hogy képesek érteni hozzá :D

https://www.youtube.com/watch?v=ungiYNa8_Kw

2015. ápr. 18. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!