Van valami értelme annak ahogy biciklizek így egyedül, magányosan?
Sokszor csak körbetekerem biciklivel a nem túl nagy településemet, az olyan 5 km. Valamikor elmegyek a 2 km-re lévő szomszéd településig, vagy azon túl a megyehatárig ami kb. 5 km-re lehet innen.
Mostanában inkább a másik irányba megyek, egy másik szomszéd településre ami 7 km-re van innen, aztán valamikor ott annak a környékén is biciklizek valamennyit. 15-20 km-nél összesen egyszerre ritkán megyek többet, és mindig csak itt a már unalmas környéken.
Múltkor meg tavaly mentem egyszer kb. 30 km-t, és még tavaly egy alkalommal 47 km-t, de ezek ritkák.
Van bármi értelme annak, amit csinálok?
18/F
Ennek semmi értelme,inkább faszbúkozzál.
Vagy tudom még ajánlani a VV7-et esetleg éjjel nappal budapest.
Én mikor munkából jövök haza és utálok hazajönni, tekerek keresztül-kasul itt az utcákon a környéken, nézelődök, élvezem a menetszelet, a napsütést stb., néha ez a napom fénypontja.
Ne hallgass a bumburnyákokra, nem tudnak különbséget tenni sport és sport között. Ennyi erővel lőjünk le minden sántát, mert szar ember aki nem tud 10 km-t lefutni.
Csináld, ami jólesik, mozgásból kevés is számít, jót teszel magadnak, és kisimultabb leszel, a körülötted lévőknek is jó.
Zenével a fülben biciklizni pedig szabálysértő.
"Zenével a fülben biciklizni pedig szabálysértő."
Baromságokat írni nem szabálysértő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!