Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyi az a sebesség amivel...

Mennyi az a sebesség amivel "biztonságos közlekedni"?

Figyelt kérdés

Adott egy mtb kb 7 cm széles Kenda gumikkal. Sík terepen, kerékpárúton mennyi az a sebesség, ami még biztonságosnak mondható egy esetleges "vészhelyzet" esetén? Ezalatt értem, hogy valaki/valami kihág elém, mert volt rá példa, hogy 3 éves kisgyerek rohant be elém, és nem sokon múlott, hogy el nem csaptam!

23-25 km/h az átlagsebesség nehéz táskával a hátamon. Táska nélkül magamban 40 km/h ha elfáradok akkor lemegyek 30-35 km/h-ra. "Edzésben vagyok"(40km/h-t 2 km-en tartom. ) de a kérdésem, az hogy én fogok tudni majd többel is menni, de kérdés, hogy mennyi lesz majd az ésszerű határ? 60 km/h? vagy 50 az a max?

2015. ápr. 16. 22:24
1 2
 11/12 anonim válasza:

:) Én arra is kíváncsi lennék, mit tudnál kihozni a meglévő montidból, ha nem velocipédhez állítanád a Sigmádat! ;)

Itt egy dashcam app, vetesd már fel magad egy robogóssal, aki mögötted megy..

2015. ápr. 20. 21:21
 12/12 anonim válasza:
2015. ápr. 20. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!