Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen büntetést kaphatok, ha...

Milyen büntetést kaphatok, ha olyan úton bringázok ahol nem szabad?

Figyelt kérdés
pl.:7-es

2015. ápr. 5. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Keress rá a rendőrségi oldalakon. Pénzbüntetésre lehet számítani elvileg.

Mondjuk nem mindegy, hogy a 7-es alatt főutat vagy autópályát értesz. Főúton még eltűrnek, én is mentem olyan főúton, ahol elvileg tilos lett volna kerékpározni, még meg is előzött rendőr, de nem foglalkoztak velem. Autópályát mondanom sem kell, onnan garantáltan ki fognak vágni, ha szerencséd van (ha nincs, akkor elcsapnak). Ha még jogsid is van, akkor a bírság mellé kapsz pár csinos büntetőpontot is.

2015. ápr. 5. 23:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Rengetegszer mentem már a 7-es úton olyan helyen, ahol nem lett volna szabad, semmi nem történt, nem foglalkoznak vele.

Mondjuk szerencsére a legrosszabb és végig tilos szakaszon (a Velencei-tó és Fehérvár között) már jó pár éve megvan az elkerülő bicikliút.

2015. ápr. 6. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Én múltkor megúsztam azzal, hogy a rendőr ordított velem, mert szemben mentem a forgalommal olyan egyirányú utcában ahol nem lett volna szabad. Meghalgattam, bólogattam és _naggyon_ szégyeltem magam :D
2015. ápr. 6. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!