15 éve napi szinten bringázok 20-30 kmt hétvégente 100 fölött, soha nem volt ilyesmi problémám, de az utóbbi 1 -2 hétben a nyeregben ülve, elzsibbad, az ott lent, ami a fiúknak van, mi történhetett? Most kéne prosztatakímélő nyeret vennem?
Figyelt kérdés
De azon kívül, hogy hogy eddig nem volt ilyen bajom, most meg van, ez is az öregedéssel jár?2012. júl. 19. 15:15
2/6 A kérdező kommentje:
nem nem a here, hanem a szafaládé
2012. júl. 19. 19:11
3/6 anonim válasza:
Szafaládé lol :) Nevezzük nevén a dolgokat, a tököd zsibbad.
Talán elállítódott a nyerged. Nekem van olyan pozíció, amivel gond nélkül letekerek 100 km-t, meg van olyan, amivel 10 perc után zsibbad a bré. Szóval próbálj meg különböző beállításokat. Nem tudom, milyen az a prosztatakímélő nyereg, de sztem a meglevő nyerged megfelelő beállítása többet segít, mint bármilyen csodanyereg.
4/6 anonim válasza:
ez nem az öregedés hanem a sok bicózás ami nem baj csak amikor elkezdtél sokat bicózni akkor kellet volna sokat nézelődni a bicózásról és akkor kellet volna mindent elkövetni hogy ez ne következen be
a mai találékonyságal még biztos hogy lethet segíteni rajta
5/6 anonim válasza:
#4: még írj néhány baromságot légy oly szíves. A zsibbadás minden esetben a nem elégséges vérellátás jele, tehát a valószínűleg a nyereg elnyom egy eret. Próbáld állítani a pozíciót, esetleg a magasságot, végső soron pedig egy más profilú nyereg segíthet.
6/6 anonim válasza:
Ja igen, és esetleg a kormány pozícióval is variálhatsz, lehet, hogy egész egyszerűen túl messze van a kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!