Milyen büntetést szabnak ki arra aki ittasan kerékpárt vezet? Bevonhatják a jogosítványát az illetőnek, ha van neki?
Orulj ha csak megbuntetnek! Bele is halhatsz az ilyen atrakciokba, vagy miattad valaki mas dobja fel a pacskert.
Ha alkoholista vagy, ne sportolj!!! A ketto nem fer meg egymassal. Ha nem sportolsz, hanem kozlekedsz, akkor ne veszelyeztesd magad es masok biztonsagat!!!
A kerdes sem vall bolcs emberre, a tartalma meg kritikan aluli :-/
Kedves kerdezo, ha valoban szedulni szeretnel kerekparozas kozben, avagy szeretned ha rosszul latnal, nyugodtan szolj nekem, en alkohol nelkul is tudok neked ilyen allapotot prezentalni :)
Talalkozunk meg mielott nekiindulnal a kerekezesnek es egy ugy tokonruglak, hogy meg az eget is nagybogonek nezed es csillagokat is fog szorni a szemed, mint augusztus 20-an.
Nem kell ehhez inni es masok eletet kockaztatni ... en sporttarsi alapon megteszem veled, csak szolj :D
Látom a primitív és agresszív népség már tett válaszokat. Csak röhögni tudok az ilyeneken akiknek az első reakciója "hörr hörr nem tetszik akkor belerugok horrrr". Komolyan, csak egy bunkósbot kéne a kezetekbe és tökéletes ősemberek lennétek.:)
A kérdésedre a válaszom az hogy a jogosítványodnak semmi köze a biciklihez, csak ha autót vezetnél részegen akkor vonnák be. De pénzbírságot jó eséllyel kapsz.
Másrészről, ha nagyon be vagy rúgva akkor már úgysem tudsz megmaradni a biciklin, szóval inkább told magad mellett a járgányt amíg ki nem józanodsz eléggé.
Velem mar megtortent:
Piros lampanal alltam egy villamosmegallo mellett (autoval). Szembol egy pias kerekparos ugy hajtott ki, hogy a szembol erkezo auto csak ugy tudta kivedeni a balesetet, hogy felrerantotta a kormany ... igen am ... de beleronant a villamosmegalloba es sok ember elgazolt. Csunya baleset volt egy barom kerekparos miatt.
Lehet osemberseg beszolni egy hulye gondolatokkal elo embernek, de legkozelebb alljon az O rokonsaga egy ilyen villamosmegalloban.
Jahh kozben azt nem is meseltem, hogy eppen nyar volt, lehuzott ablakkal alltunk a lampanal, eppen pizzani indultunk haverok ... csak valahogy amikor ilyen kisebb-nagyobb emberdarabkak szalltak be az ablakon a balesettol, valamiert egy hetig nem tudtam a kajara gondolni.
Naszoval fenntartom, hogy a pias kerekparosokat jol tokon kellene rugni, nem pedig hulye tanacsokkal ellatni, hogy mi lenne az illo viselkedes.
Az az illo, ha valaki iszik, az csak utaskent vesz reszt a kozlekedesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!