Ha keményen sokat bringázok nagy emelkedőkre fel akkor azzal hasizomra lehet gyúrni?
" Gondolkozz ezen el meg egy kicsit, meg akkor is ha nehezedre esik..."
Válaszolj a kérdésre normálisan, még akkor is, ha nehezedre esik! Imádom, hogy egyesek csak kötözködni járnak ide.
Kedves első, ha tudna gondolkodni, nem tenné fel itt ezt a kretén kérdést:)
Kedves kérdező: ha elég sokszor emelgetem a literes sörös korsót a kocsmában, akkor izmosodni fog a vádlim? Kb ezt kérdezted te is. Ugye, hogy nem a tó a hülye, ha a kacsa nem tud úszni:D
Amúgy a kerékpározás, főleg ha van benne terep, emelkedő és lejtő, nagyjából átmozgatja a testet, nekem egy kiadósabb mountizás után számtalan helyen van izomlázam, főleg karban. De a kerekezés nem fogja a hasizmot erősíteni.
Ez az oldal direkt arra van, hogy ha valamit nem tudunk, megkérdezzük. Köszönöm a burkolt lehülyézést, úgy látszik ha összetenném a két kezem, akkor se úsznám meg sértegetés nélkül. Viszont kívánom nektek, hogy ha valamiben kissé tájékozatlanok vagytok, egyből kezeljenek titeket is komplett idiótának!
"Amúgy a kerékpározás, főleg ha van benne terep, emelkedő és lejtő, nagyjából átmozgatja a testet, nekem egy kiadósabb mountizás után számtalan helyen van izomlázam, főleg karban. De a kerekezés nem fogja a hasizmot erősíteni."
A válaszodnak csak emiatt a része miatt nyomok rá egy zöld kezet, mert a többiek még ennyit se tudtak írni, és ez legalább hasznos válasz is volt, leszámítva a sértegetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!