Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egy óra spinning edzés után,...

Egy óra spinning edzés után, ha nincs izomlázam, akkor hatástalan volt izommunka szempontjából?

Figyelt kérdés

Még csak most kezdtem, nem nagyon értek hozzá, ezért várok normális, hozzáértő válaszokat. Egy órás, edző által vezetett edzésen voltam. Nagyon megizzadtam, de másnap nem fájt semmim. Addig és úgy hajtottam, hogy közben éreztem rendesen a terhelést. A lábaimat most feszesebbnek érzem. Úgy érzem a vérkeringésemre is nagyon jó hatással volt, mert frissebb vagyok. De nem tudom az izmaim eléggé dolgoztak-e, ha nem fáj semmim...

Lehet, nagyon buta kérdés, de tényleg nem értek hozzá. :-)

2015. márc. 12. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem sem szokott semmim fájni, elvileg ha rendesen megtervezi az edző akkor lelazít a végén és akkor már ha jól csináltad azt is nem kell izomláznak lenni mert a salakanyag kimegy
2015. márc. 12. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem nem másnap, hanem azután szokott kijönni izomláz.

De nem muszáj lennie, nem ettől függ a hatékonysága.

2015. márc. 16. 21:58
 3/3 Krisz85 ***** válasza:
nem az izomlázra nincs szükség, egy nem kívánt gyulladásos folyamat lenne a mércéje annak h az edzésed hatásos volt-e? elfáradtál utána? nem? gyorsultál? fogytál tőle? vagy frissebb? akkor hatásos, bár függ h mik a céljaid vele
2015. ápr. 25. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!