Szerintetek miért van az, hogy Székesfehérváron a hajnalban haza és munkába igyekvők 80%-ának nincs semmilyen világítása?
Máshol is ez a tendencia?
tegnap frontálisan ütköztem egy ilyen szerencsétlennel, aztán még majdnem neki állt feljebb, de megfejeltem bukóval, aztán visszafogott magából :D
Hűha, ez ám az érv. Így biztosan meg tudsz győzni az igazadról.
Valójában többször már majdnem elütöttek az autósok, mert nem vett észre fényes nappal, vagy pedig az elsőbbséget nem kívánta megadni. Én még egyszer sem ütöttem el gyalogost, még közel sem. Pedig jó időben minden nap tekerek jó pár órát. Budapesten Budai oldalon nem tudom, hogy melyikőtök szokott tekerni, a dunapart mentén, ahol a gyalogosok tömegesen igénybe veszik a kerékpárutakat, ott se történt még semmi balesetem, pedig ott is mindig megfordulok.
Kétlem, hogy ilyen nagy tudást igényelne a normális kerékpározás, de ahogy látom van pár emberek akinek nem megy.
Nem, hogy érvelni nem tudsz, de még semmiből is következtetsz, kettyós.
Én itt zártam le a témát, köszönöm szépen... istenem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!