Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek miért van az,...

Szerintetek miért van az, hogy Székesfehérváron a hajnalban haza és munkába igyekvők 80%-ának nincs semmilyen világítása?

Figyelt kérdés

Máshol is ez a tendencia?

tegnap frontálisan ütköztem egy ilyen szerencsétlennel, aztán még majdnem neki állt feljebb, de megfejeltem bukóval, aztán visszafogott magából :D

2015. jan. 29. 22:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Hűha, ez ám az érv. Így biztosan meg tudsz győzni az igazadról.

Valójában többször már majdnem elütöttek az autósok, mert nem vett észre fényes nappal, vagy pedig az elsőbbséget nem kívánta megadni. Én még egyszer sem ütöttem el gyalogost, még közel sem. Pedig jó időben minden nap tekerek jó pár órát. Budapesten Budai oldalon nem tudom, hogy melyikőtök szokott tekerni, a dunapart mentén, ahol a gyalogosok tömegesen igénybe veszik a kerékpárutakat, ott se történt még semmi balesetem, pedig ott is mindig megfordulok.

Kétlem, hogy ilyen nagy tudást igényelne a normális kerékpározás, de ahogy látom van pár emberek akinek nem megy.

2015. febr. 3. 20:18
 22/27 A kérdező kommentje:
ha azért ütnek el majdnem, mert nem kapsz meg egy elsőbbséget, az a te hibád... elsőbbsége annak van, aki megkapja, ha te csőlátással kilősz az autós elé, mert neked elsőbbséged van ott nem az autós a hülye...
2015. febr. 3. 20:39
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem, hogy érvelni nem tudsz, de még semmiből is következtetsz, kettyós.

Én itt zártam le a témát, köszönöm szépen... istenem... :D

2015. febr. 3. 21:43
 24/27 A kérdező kommentje:
akar érvelni a franc egy hülye fogyinak... húzzál el innen aztán szájhősködj máshol...
2015. febr. 3. 22:59
 25/27 A kérdező kommentje:
egyébként azt bizonygatni, hogy én vagyok a faszagyerek, meg én nem hibázok, én bármit megtehetek... az nem érvelés...
2015. febr. 3. 23:01
 26/27 A kérdező kommentje:
6 éven át jártam Bp-re fősulira, mégis tudtam az úttesten közlekedni, anélkül, hogy paráznom kellett volna az ilyen "majdnem" balesetektől.. ezekbe pontosan azért keveredsz, mert nem ismered és magasról szarsz a szabályokra.
2015. febr. 3. 23:04
 27/27 anonim ***** válasza:
XD nagyon elmásztunk a témától, de igazat adok :)
2015. febr. 4. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!