Szerintetek miért van az, hogy Székesfehérváron a hajnalban haza és munkába igyekvők 80%-ának nincs semmilyen világítása?
Máshol is ez a tendencia?
tegnap frontálisan ütköztem egy ilyen szerencsétlennel, aztán még majdnem neki állt feljebb, de megfejeltem bukóval, aztán visszafogott magából :D
Én is addig lesz*rtam a lámpát, ameddig egyszer nem kellett éjszaka hazatekernem főúton, csak egy láthatósági mellényem volt, folyamatosan ledudáltak az autósok, abban a pillanatban, kerestem egy benzinkutat és akartam lámpát venni, de mivel nem adtak hozzá alapból elemet és olyan fajta elemet külön nem árultak a benzinkúton, ezért megkellet várnom, hogy kivilágosodjon.
Azóta van rendes kivilágítás a kerékpáromon, az emberek a hibáikból tanulnak a legkönnyebben.
Napi szinten jövök melóba és majdnem nekimegyek a másik bicósnak a sötétben,hóban,esőben ,mert nincs világítása.
Egyszer már arra gondoltam,hogy direkt nekimegyek valamelyiknek.Némelyeknek csak hátul van ,azt hiszi elég .
Egyszerűen nem, látják be miért kell ,mert buták és korlátoltak.Egy mai ledes lámpa ára nem sok és egy elemmel évekig kitart,tapasztalatból mondom.
Éppen hogy -szintén tapasztalat- a 80%-uknak van lámpája. Mondjuk az is igaz, hogy nem mindenki használja...
Persze én is mindig azt a pár ninját jegyzem meg, aki lopakodó üzemmódban szeretné elkövetni az öngyilkosságot, a normális többséget nem.
A nindzsák szó szerint vették azt tippet, hogy "tekerj úgy, mintha láthatatlan volnál" :))
Itten mifelénk jobb az arány, de sokan nem világítanak, Meg ott a qurva kerékpárút, de a baromja azért bringával megy be a legforgalmasabb körforgalomba, stb. A csúcs tényleg,mikor hátul a kék, elöl a piros villogó. Meg is kérdeztem egy ilyen hölgyet: - mondja kérem, ön elmebeteg? De lelkesen bizonygatta, hogy nem, teljesen normális... És a vaksötét éjszakai országúton is mindig van legalább 1 kamikaze bringás.
Azért valahol elképesztő, hogy évtizedek alatt ezt a kérdést senki, sehogyan nem tudta megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!