Ergométeres szobakerékpárt szeretnék venni, tudtok ajánlani típust? Tapasztalatok?
Olyan max 80-90 ezerig mennék el.
őket találtam eddig:
Tapasztalataitok van esetleg róluk?
Egy hasonló árkategóriás, mármint mint az eredeti ára, Helios-ról van tapasztalatom.
törpékre tervezték, egyszerűen nincs olyan nyeregbeállítási lehetőség, ami mellett egy 190cm magas ember ne akormányt rugdalná szinte tekerés közben... persze ez nem tesz jót a térdeknek, mert folyamatos hajlított lábat jelent.
3 hónapig szépen halkan működött, de 3 hónap használat után elkezdett nyikorogni, visítani, zúgni, ami rettenetesen frusztráló... visszavittem garanciába, 1 héten át bütykölték hazahoztam, szép halk lett kb fél órára, aztán elkezdett zógni. visszavittem, garanciába, 1 hétig bütykölték, majd ismét hazahoztam, szép hallk lett, aztán kb 3/4 óra után elkezdett zúgni... ekkor éppen lomtalanítás volt, levittem a kuka mellé, majd negyed év múlva vettem egy igazi biciklit.
Köszi a véleményt, bár pozitívakra számítottam, de ez is jó.
Akkor te az ergométereseket elveted. Igazából nekem is van egy ilyen félelmem, tartásom az elektromotorosok iránt, de sajnos sokkal szélesebb körben tudnám kihasználni, bár nyilván egy 24 fokozatú sima szobabicaj is jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!