Balaton-körút tapasztalatok?
Figyelt kérdés
A hónap végén készülünk körbetekerni a Balatont bár haverral, és ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. Elsősorban a kempingezéssel kapcsolatban, hogy milyenek az árak általában, kell-e előre helyet foglalni és ha igen, akkor hol érdemes letáborozni stb...
Illetve minden más hasznos tanácsot és tapasztalatot szívesen fogadok :D Előre is köszönöm a válaszokat :)
2014. aug. 17. 14:51
1/3 anonim válasza:
hány nap alatt akarjátok körbetekerni?
2/3 anonim válasza:
Mi csak a nagyobbik kört (tihany, keszthely) csináltuk meg, de szerintem jó volt. Végig világosan érthetők a jelzések, hogy merre kell menni. A szállással kapcsolatban mi nem foglaltunk, nem is tudtuk hol akarunk megállni csak mentünk és amikor azt mondtuk, hogy akkor most elég mára, ott elkezdtünk zimmer frei (vagy ahogy mi mi mondtuk zimmer feri, és minden ilyen helyre becsöngettünk hogy feri vagy nem feri?). 5 10 perc alatt találtunk valamit. De az fontos, hogy nem sok helyen láttunk biciglis szervízt, szóval ha valaki defektet kap akkor szívás... A keleti részről nem tudok semmit, de remélem segítettem :)
3/3 A kérdező kommentje:
Három naposra tervezzük a túrát, pótgumit, szerszámokat és egyéb kellékeket szerintem viszünk, úgyhogy azzal nem lesz gond :) az árak körül-belül hogy alakultak a szállásokon?
(egyébként igen, segítettél :D )
2014. aug. 17. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!