1/4 anonim válasza:
Hááát ennyiért használtban jobbat találsz :) (Barátomnak van egy hasonló csk jobb [link] ez megérte :DD) de ha ebben az árban keresel akkor keress egy jó kis maszek szervízt ahol tudod hogy normálisak és szépen dolgoznak és szerezd meg az alkatrészeket használtan egyenként és rakasd össze hidd el egy sokkal jobb bicót kapsz a pénzedért :) . Esetleg járd a piacot de ott is csak alkatrészt nehogy belefuss lopott biciklibe :/
2/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen bicóm van ,igaz nekem 5.1-es . Hát 1 éve van meg , karbantartani nem nagyon szoktam,meg nem is tudom,annyi , hogy lemosom.Télen kint van csak egy pala tető fedi,tehát volt olyan , hogy az egész bicikli havas volt,a fék be volt fagyva(ezt a kereszteződés előtt tudtam meg :)) ) 105 kilómnak köszönhetően elég komoly terhelést kap , de még nem volt semmi baja,. Igaz most fura hangot ad hajtás.A külső gumi pocsék,szerintem egyből cseréld,rengeted defektet kaptam,és nagyon hamar elkopott,kirepedezett.A teleszkóp is tökéletesen működik még. Kicsit sajnálom szegényt , hogy télen is kint van,de majd ha lesz egy komoly biciklim akkor felhozom a szobámba és felteszem a falra anyám nagy örömére.Szóval szerintem megéri,mondjuk úgy kaptam ,szóval nekem pláne megérte.Az elején megbántam , hogy miért ilyet kaptam,adtam volna még bele pénzt és jobbat vettem volna.De aztán múlt az idő és megszerettem.Meg az utcán is megnézik,de hát az igazából nem érdekel.Ja,meg amikor megvettem a váltó nagyon szarul volt beállítva a lánc hozzá ért a láncterelőhöz. De sikerült megcsinálnom 0 tudással,fél nap alatt.
3/4 anonim válasza:
boltba, munkába járni, rövid túrákra tökéletes. mibdenképen jobb választás, mint egy hasonló árkategóriás agyonhasznált... az elsõre ne hallgass alkatrészenként összejojozni egy bringát alsóhangon másfélszer akkora költség, mint ugyan azt megvenni... + az ilyen olcsó kategóriás bringáknál a vázra szóló élethossz garancia is ritkaság számba megy.
Ha megveszed, arra figyelj, hogy a decathlonos gyerekek nem mindig vannak a helyzet magaslatán, az üzembe helyezett kerékpárt érdemes átnézni, vagy átnézetni mielõtt ráülsz... nekem decathlonos bringànak hazafele elfordult a hátsó kerék, mert nem volt meghúzva... de meg vagyok vele elégedve, mondjuk az enyém drágább kategória, de ezt a kis kecskét dícsérik sokan.
4/4 A kérdező kommentje:
igen a külsőt én is láttam , néztem a garancia miatt nyerte el a tetszésemet nem nagy igénybevételre kell csak a haverokkal szaladgálni
2014. júl. 22. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!