Vargaté kérdése:
13-622-es felnin (belső perem) használható 28-622-es külső gumi? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Kompatibilitási táblázat szerint 25-ös gumi a max, ami erre a felnire rámegy, de a webshopos munkatárs bizonygatja nekem, hogy nem lehet bajom, ha 28-as gumit rakok rá...2014. nov. 12. 08:35
1/4 Wadmalac válasza:
Lehet hogy fel lehet tenni, de meg fog állni a fékpatkódban. Ezt sem árt ellenőrizni.
A 28-asoknak általában vastagabb már a pereme, lehet, hogy úgy beszűkül így a hely a felniben ,hogy a belsőd szinte csak becsípődik a két külső perem közé. Ha meg nem tölti ki rendesen az egész belteret a külső gumi - felni felület térben, akkor nem feszíti rendesen a felninek a külső peremeit és lehet, hogy hajlamos lesz döntött kanyarnál lefordulni a felniről.
De minek is kell 28-as?
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, utánna olvastam cm topicban közben, a hozzászólások szerint nem lesz vele gondom. 28-as meg azért kell, mert kényelmes, kevésbé ráz és a felnit is jobban védi :) Vagy tévedek?
2014. nov. 13. 10:50
3/4 anonim válasza:
Sokat jártam 28-as Continentallal, túrázni sokkal jobb volt számomra, mint egy vékony gumi, amit feltép az első zúzottkő :) Könnyen gurult és nem esett hasra, ha letértem vele földútra.
4/4 Wadmalac válasza:
Na jó, engem erősen befolyásol, hogy 20-622 8,5 baros országúti gurigákhoz vagyok szokva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!