2/11 anonim válasza:
Függőlegesbe állítod, ráülsz a nyeregre, meglököd magad és elkezdesz gyorsan tekerni. Szerintem így amúgy nem tudok biciklizni.
4/11 Wadmalac válasza:
Sokan megfeledkeznek menet közben is arról a lényeges pontról, hogy a bringás legyen fölül és a bringa alul. Ez a hiba még rutinos versenyzőkkel is előfordul.
5/11 anonim válasza:
Nem tudom miért szavaztatok le.
6/11 A kérdező kommentje:
én senkit nem szavazok le:)
Köszi amúgy. A biciklizés egy rendkívül bonyolult mozgás, viszont ha egyszer megtanulom nem fogom elfelejteni. Majd nézek valamit a jucsúbon.
2014. nov. 14. 20:32
7/11 anonim válasza:
Először jobb ha körbe-körbe kerékpározol és valaki segít, úgy hogy fogja a nyerget, hogy el ne essél.Amikor biztosabban megy a tekerés, akkor már nem kell a segítő.
8/11 anonim válasza:
A sógornőm 40 felett tanult meg bringázni, és azóta is hosszú túrákra megy. Szóval fel a fejjel, neked is össze fog jönni. Az tényleg jó lenne, ha lenne segítőd. Fontos a bringa mérete, nehogy nagy legyen neked, és az ülés is ne legyen túl magas.
Esetleg menj el spinning órára, így legalább a mozgást és a tartást meg tudod tanulni.
9/11 anonim válasza:
Ha még gyerek vagy, elmondom hogy a kis bicikhez van támasztókerék, utána meg seprűnyelet lehet rögzíteni a vázhoz, amit a segítőd tud fogni. Ha felnőtt vagy akkor csak egy jó bukósisak segít, esel kelsz, aztán egyszer megszokod :-)
10/11 anonim válasza:
Mintha úsznál. Egyébként hasonló a hegymászáshoz, de hegy nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!