Régi MTB-m van, marokváltóval. A bal oldali (tehát a nagy fokozat vagy mi) szinte lehetetlen mozgatni. Ötletek?
Figyelt kérdés
Tehát 18 fokozatos lenne, de 6-osba van ragadva egy ideje, mert a bal váltó L-ben van.
Régebben is csak úgy tudtam azt váltani, hogy megemeltem a bicajt, és átpateroltam a láncot + húztam vontam a váltószerkezetet, és akkor utána méltóztatott átmenni középsőbe, vagy H-ba.
Erre van valami otthon megoldható praktika, vagy bicajszervizbe vigyem? Nem mai, nem drága bicaj, nem is igen volt karbantartva (évekig most állt is), de azért nem válnék meg tőle.
2014. nov. 8. 12:10
1/2 anonim válasza:
Szerintem a bowdenek lehetnek beragadva azt nézd meg
2/2 anonim válasza:
Akaszd ki a bowdent valahol, akkor látod, hogy a váltó könnyen/nehezen mozog és a bowdent könnyű/nehéz húzgálni. Szerintem is egy bowdencsere kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!