Melyik vázat kéne meg venni?
Figyelt kérdés
döntés előtt állok ki néztem 2 vázat (gepida karaton)
Egyszer ezt: [link]
és még ezt is: [link]
igények:
-ugrálni lehessen vele vagyis tudom dirt-re van mind 2 kitalálva de majd még látjátok a többi igényt azokhoz mérten értem az ugrálást
-faluban, dombon, hegyen, az az úgy többet tekerni
-kb 175-190 cm-ig legyen jó
és ugye az egyik 16-os a másik 14-es meg állítólag a terepszínű strapabírób vagy nem tudom de ha valaki tud kb 23e-ért vázat az szóljon előre köszönöm mindenki segítségét!
2014. szept. 27. 12:43
1/5 anonim válasza:
Azt kell eldöntened hogy váltóval vagy anélkül, egysebességesen szeretnéd használni. A terepszínű a váltós , ejtőpapucsos verzió a másik meg csúszós, váltópapucs nélkül. Szerkezetileg mind kettő ugyan olyan erős, Csak papucsban , színben és méretben különböznek.
2/5 A kérdező kommentje:
igazából ez a baj engem már sz*rrá idegelt a váltóm most épp is olyan a biciklim csak a rugó benne 2 év alatt szétment most allig feszít ha vennék egy új kereket akkor egy olyan aggyal amire rá megy egy 9 seb-es kazettás racsni és rá tennék egy átalakítót 2000-ért amiben van mellé hézagol meg ilyen de mind 2 tetszik váz és nem tudok dönteni :S
2014. szept. 28. 10:54
3/5 A kérdező kommentje:
Meg azt nem tudod meg mondani hogy melyik a nagyobb?
2014. szept. 28. 11:00
4/5 A kérdező kommentje:
mindenképp ss lenne.
2014. szept. 28. 11:03
5/5 anonim válasza:
A terep színű a nagyobb de dirtre az a jobb ha kisebb. Az SS képén van kormánycsapágy is , meg kéne tudakolnod hogy az is jár-e hozzá. Én a Vaj színűt venném , de csak mert SS párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!