Segítség kéne! Ki lyukadt a biciklim kereke, csak szigetelőszalag van itthon, a jó lesz ha azzal körbe tekerem a tömlőt vagy vigyem szervízbe?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 16:42
1/11 anonim válasza:
Szigszalag nem jó. Vagy szerviz, vagy veszel defektjavítót.
2/11 A kérdező kommentje:
A benzin kúton árulnak defektjavítót, az jó biciklihez is?
2014. szept. 2. 16:46
3/11 anonim válasza:
Így inkább ne csinálj semmit, vid dinkább szervízbe...
4/11 A kérdező kommentje:
Miért ne csinálhatnék? Van hozzá minden szerszámom!
2014. szept. 2. 20:56
5/11 anonim válasza:
vegyél inkább egy új belsőt jobban jársz, a foltozással csak azt éred el,hogy máshol fog ki lyukadni,ráadásul egy új belső olcsóbb is picivel
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Az milyen méretű belsőt vegyek pontosan? Monteinbike om van.
2014. szept. 2. 22:04
7/11 anonim válasza:
A szigszalag gyors megoldásnak útszélén jó. Pár kilométert kibír, ha épp nem tudsz más megoldást (pl. semmi közepén vagy pénz nélkül.).
Nálam mindig van belőle.
8/11 anonim válasza:
26x1.95 vagy afelett szerintem neked jó,gondolom nem versenyszerűen biciklizel. de azért nézd meg a gumi oldalán,hogy biztos 26 os kereked van és nem 28as mert akkor az trekking
9/11 Wadmalac válasza:
Tapasztalatom szerint a szög szúrás lyukra pár napig kitart a pillanatragasztós folt is. De csak pár napig.
A motorkerékpárra és autóra kapható folt jó mindenre a vékony kerekű országútin kívül, oda vastagok a foltok, üt tőle a kerék.
10/11 anonim válasza:
Most lehet kiröhögtök, de mikor olyan 13 éves voltam még anno régen, nem volt semmim otthon, apám sem volt, hogy segítsen, de imádtam bicajozni, és megragasztottam szigetelőszalaggal, vagy 2 hétig tartott, úgy hogy napi szinten meg volt kínozva :) és egy idézet: ~ne használd el a rohadt szigetelőszalagot, mert alig van már!!!~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!