Ti hogyan reagáljátok le a beszólongató embereket biciklizés közben? Kik szólnak be nektek leginkább?
"Nekem általában nők szoktak beszólongatni."
Nőkkel keménykedni, "szép" dolog, mondhatom. Remélem, hogy egy ilyen embernek, mint a kérdező, egyszer egy kigyúrt, kopasz fazonnal lesz dolga. Az helyretenné alaposan, és onnantól kezdve kis angyalként közlekedne tovább a biciklijével, és nem a frászt hozná a gyalogosokra.
Láttam egy olyan videót, ahol egy figyelmetlen bringás úgy ment el egy autó mellett, hogy letörte a tükrét. Kiszállt a nagydarab sofőr, hogy megnézze, nem esett-e baja, erre elkezdett vele üvöltözni a bringás, hogy mit képzel, majdnem elütötte, stb., ezt megunta a sofőr, arrébb lökte a bringást, a biciklijét pedig felemelte és a földhöz vágta.
Nem vagyok híve az erőszaknak, de az önérzetes, szabálytalankodó, tolakodó, helyüket nem ismerő bringások igazán megérdemelnének egy ilyen leckét az élettől. Nem csak az övék a világ, a közlekedés mindenkiről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!