Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ti hogyan reagáljátok le a...

Ti hogyan reagáljátok le a beszólongató embereket biciklizés közben? Kik szólnak be nektek leginkább?

Figyelt kérdés
Én többnyire visszaszólok nekik. Tegnap volt éppen, hogy megyek a széles bicikliúton, de a bicikliút elkezdett nagyon szűk lenni, kb 1m széles volt., de sehol sem volt tábla, hogy bicikliút vége. Tekerek, látom, hogy egy nagyonnagy darab idős hölgy áll a kutyájával és elfoglalja az egész utat. Éppen biszmegálló volt mellettem, így kikerültem, mire beszól, hogy a bicikliút a másik oldalon van. Mondom neki nem baj, de egyébként le lehet húzódni a járdáról hájas seggű paraszt! (mert egyébként a másik oldalon is volt bicikliút, de oda nem lehetett átmenni, csak a legelején ahol meg le van zárva) Úgyhogy, elküldtem a nőt a fenébe. Volt, hogy tekerek, és majdnem összeütköztünk, mire beszóltak nekem 20 éves lányok, hogy nézzél már a szemed elé, visszaszóltam, hogy te meg szállj le a bicikliről hülye gyerek, mert egyébként 4-en ültek az 1 személyes biciklin. Úgyhogy! Nekem általában nők szoktak beszólongatni. Ti hogyan kezelitek, ha beszólnak nektek?

2014. aug. 18. 09:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Nekem általában nők szoktak beszólongatni."

Nőkkel keménykedni, "szép" dolog, mondhatom. Remélem, hogy egy ilyen embernek, mint a kérdező, egyszer egy kigyúrt, kopasz fazonnal lesz dolga. Az helyretenné alaposan, és onnantól kezdve kis angyalként közlekedne tovább a biciklijével, és nem a frászt hozná a gyalogosokra.

Láttam egy olyan videót, ahol egy figyelmetlen bringás úgy ment el egy autó mellett, hogy letörte a tükrét. Kiszállt a nagydarab sofőr, hogy megnézze, nem esett-e baja, erre elkezdett vele üvöltözni a bringás, hogy mit képzel, majdnem elütötte, stb., ezt megunta a sofőr, arrébb lökte a bringást, a biciklijét pedig felemelte és a földhöz vágta.

Nem vagyok híve az erőszaknak, de az önérzetes, szabálytalankodó, tolakodó, helyüket nem ismerő bringások igazán megérdemelnének egy ilyen leckét az élettől. Nem csak az övék a világ, a közlekedés mindenkiről szól.

2014. szept. 12. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!