Ti hogyan reagáljátok le a beszólongató embereket biciklizés közben? Kik szólnak be nektek leginkább?
Aki ilyen bunkón szól be a másik embernek (és nem bírja ki valami beszólás nélkül), annak az agresszivitása a vezetési stílusára is nagy eséllyel kiterjed.
Veszélyesek egyébként a közlekedőkre a heves vérmérsékletű sofőrök, legyen autóról, motorról vagy kerékpárról szó. Nekem sose a tanulóvezetőkkel, vagy a kissé bénább sofőrökkel volt problémám, hanem mindig azokkal, akik agresszíven vezettek.
Zene van a fülemben, úgyhogy szerencsére nem hallom. :)
Ja és hétvégén nem tekerek, mikor rajzanak az egynyári biciklisták.
"nem figyelmeztetem. Ő kezdte el. Mondom."
Dedó. Normális ember nem szokott lealacsonyodni egy másik szintjére egy vitában, hanem megőrzi a nyugalmát, és ezzel gyakorlatilag meg is nyeri a vitát. Ha te is elkezdesz beszólni, miután neked valaki beszólt, egy szinten vagytok mindketten.
" Éppen biszmegálló volt mellettem, így kikerültem, mire beszól, hogy a bicikliút a másik oldalon van. Mondom neki nem baj, de egyébként le lehet húzódni a járdáról hájas seggű paraszt!"
A kerékpár micsoda is? Ja közúti jármű, akkor kijelölt úton, vagy az úttesten közlekedhetsz. Ez kb, olyan, mintha autóval mennék a járdán. A gyalogosnak nem kötelező ismerni a Kreszt, neki mindenhol elsőbbsége van egyedül a főúton nincs ha nincs kijelölt gyalogos átkelő.
Szóval, igen te voltál a paraszt!
Gondolom az egyirányúba is behajtsz, mert neked szabad. Pedig az új törvény szerint csak bizonyos esetekben lehet. :D
2 bringást múlt a házunk előtt büntetett meg a rendőrség, mert így tettek. Nekik szabad menni a járdán. A vastag csekken kívül, még veszélyeztetésért is feljelentették őket. :D
Velem épp fordítva volt a legutóbb. Sétáltam a járdán, mellette volt a bicikli út, ki is volt írva. Jött velem szembe egy nő biciklivel, én mentem tovább hogy hát biztos majd átmegy a bicikliútra. Majdnem nekem jött, mert amikor láttam hogy simán keresztül menne rajtam és félre akartam lépni akkor meg elkezdte rángatni a kormányt. Aztán leállt velem ordítozni hogy mit képzelek én magamról ez a bicikliút menjek át a másik oldalra... megmutattam neki a táblát de még mindig neki állt feljebb.
Biciklin nekem még nem szólt be gyalogos de ha nem jogosan tenné visszaszólnék én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!