1/7 anonim válasza:
attól függ, megvan e mellé a megfelelõ étrend.
2/7 anonim válasza:
Fogyni DIÉTÁVAL lehet mellé csak besegít a biciklizés.
A normal ütem heti fél-egy kiló,ennél gyorsabb egészségtelen.
3/7 okokososkokododo válasza:
Felteszel a biciklire 5 kilós mosóport. Ledobod... 2,5 másodperc!
4/7 anonim válasza:
Ja, megfelelő étrenddel + napi 40p vagy annál több bicikli. nekem működött.
5/7 anonim válasza:
3.:de hülye vagy :D
Egyébként, magában tényleg nem segít a biciklizés, max. lábról lefogyni, de pl. hasról nem fogsz, csak étrendváltoztatással ahogy az előttem szólók mondták.
6/7 anonim válasza:
4-es vagyok. Nem igaz, hogy csak labrol fogynal, lokalis fogyas nincs. En mindenhonnan fogytam, pedig egy evig szinte csak bicikliztem, neha iktattam be mast,mikor untam. Persze a labam izmosodott sokat,a hasam pedig lapos.
7/7 anonim válasza:
Egyszer azt olvastam valahol hogy 13 het alatt onkentesek 3,6 kilot fogytak le napi fel ora biciklizessel.
Mashol pedig azt, hogy egy evig minden nap fel ora biciklizessel 11 kilot lehet fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!