Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Honnan lehet fogyni biciklizés...

Honnan lehet fogyni biciklizéssel?

Figyelt kérdés

Szeretném vékonyítani a combomat, vádlimat, de a hasamon is van felesleg. Szeretek biciklizni, napi fél órát biciklizem magas pulzusszámmal, de ez eddig csak arra volt jó, hogy nem híztam.

Ha a hátamon izzadok meg,azt jelenti,hogy onnan is lemegy a felesleg? Kb. 15kg felesleg van rajtam.

2010. máj. 16. 23:41
 1/7 anonim válasza:
60%
A biciklizés főleg feneket, combot formál. Ha nem "terepen" gurulsz, vagyis felfelé, ahol jobban kell dolgozni, akkor ha teheted,állítsd 4-es/5-ösre a váltót. Kitartás kell, nem megy gyorsan, de bizosan használ, viszont azmár nem garantált h mind a 15 kg csak ettől le fog menni. Szerintem :)
2010. máj. 16. 23:56
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Azt, hogy honnan fogysz, a genetika határozza meg. Először onnan, ahova a legnehezebben rakódik a zsír, majd onnan, ahova legkönnyebben. 15 kg felesleg esetén a futást javasolnám inkább :\.
2010. máj. 17. 01:07
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Másodiknak igaza van, valóban így fogy az ember. Az, hogy hol izzad az ember, teljesen független attól, hogy hol égeti a zsírt (gondolj bele, baromi sok zsírnak kéne lennie a hónaljunkban ezek alapján).

Viszont a biciklizés jó, mert megteheted, hogy a munkahelyre is azzal mész, vagy a suliba, vagy ha van szobabicikli, akkor közben nézheted a híradót. A futás meg unalmas - szerintem.

2010. máj. 17. 01:18
 4/7 anonim ***** válasza:
1%
te baromrcú... olyan nincsen h szelektált helyi fogyás, gondolkozzál már! én nem vagyok anyád vagy apád h agyat adjak neked, de az izzadás jóember, szted, h a p*csába függene már össze a zsírégetéssel b@sszameg!szted a hátadon mennyi feleselg van b*szki?ha fogysz akkor mindenhonnan fogysz, még onnan is ahol kevés a zsír! ahol kevés a zsír ott előbb lesz szálkásabb a testrészed, de pl ha kib*szott nagy sörhasad van akkor az csak kis pocak lesz de mondjuk a karod vagy a melled felső része már viszonylag szálkás! tehát mindenhonnan fogytál! esetleg megjegyezném h az utolsó 5 kg lesz a legnehezebb, diétára lesz szükséged, és a bicikli mellé fuss is, és ne várd h jó segged lesz a biciklitől ( első válaszadó ) mert nem lesz, nincs olyan h alakformálás biciklivel!
2010. máj. 17. 08:31
 5/7 anonim válasza:
45%
szerintem a biciklivel minimálisat lehet fogyni és inkább átalakítani lehet a felesleget izommá pont a combon és a vádlin valamint a fenéken! A hasadra és a hasizom erősítést ajánlom! Én is azt csinálom! Elég szar de ha kitartó vagy meglessz a hatása! :)
2010. máj. 20. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
3%
A vádilidat vékonyítani biciklizéssel nem nagyon tudod, max az ott lévő zsír átalakul izomzattá!
2010. máj. 23. 10:07
 7/7 anonim válasza:
92%
4. hozzászóló nálad nagyobb paraszttal még nem találkoztam!!
2013. jún. 23. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!