Heti 3 x16 kmes biciklizessel mennyit lehet fogyni vagy formasodni, izmosodni?
Es mennyi ido alatt latszana meg? + napi fel ora monociklizes + heti 2x torna? : )
Nyarra meglatszana? :))
Karral is tekernél, vagy elfelejtetted, hogy van felsőtested is?
Amúgy ha eddig _nagyon_ lutya voltál, a tested reagálna az új ingerekre, ha mázlista is vagy mellé, de aki formás, az nem ettől formás. Ez így édeskevés.
Figyusz?! Lattal mar kerekparversenyt? ... akkor biztosan eszrevetted, hogy a biciklistak nem kimondottan testepito alkatuak ... nos, akkor vissza is kerdeznek: miert a kerekpar sportban keresed a tested atalakulasat?
Kerekparsport a kitartas sportja. Ettol fuggetlenul ha bringazgatnal, tenyleg tortennenek valtozasok. Kicsit kiegyensulyozottabb lennel es mosolygosabb :)
Szolitott valaki? En vagyok a nagyonvilaghires fogyaszto- es izlesesen-noiesen formasito kerekpar edzotars :) Specialitasom a nyarra torteno felkeszites.
Napi par ora monokini + heti 2 szelet torta :)
Hali!
Szerintem sokan nem is tudják-gondolnák mennyi izmot megmozgat a kerékpározás. Itt most nem a négy fal közötti szobabringázásra gondolok. Ha van rá lehetőséged akkor menj el a szabadba, erdei ösvényeken tekerni. Remek kikapcsolódás és valóban "mosolygósabb leszel". :) De amúgy tény, hogy testépítésre, tömegnövelésre nem alkalmas. Remek fizikumot tud kialakítani. De amúgy meg megmozgatja a comb izmokat, a vádlit, a fenék izmokat, valamint a hasizmokat és a igen a felső testet is megmozgatja többek közt az alkar izmokat. Persze sokat számít a delikvens kerékpározási stílusa is. :) De mindenképpen csak ajánlani tudom eme remek sportot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!