Biciklizéssel mennyire lehet feneket formásítani?
Figyelt kérdés
Milyen fenék a fiúknál az ideál??2014. máj. 17. 13:55
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor mivel lehet?
2014. máj. 17. 14:03
4/10 anonim válasza:
Lehet.amugy még guggolas,kitoressel. Uziben kuldj kepet
5/10 anonim válasza:
Igen lehet meg vannak kifejezettem erre a celra kitalalt gyakorlatok is.
6/10 anonim válasza:
Én rengeteget bringázom, igaz pasi vagyok. Eléggé jót tett a fenekemnek, szóval nőknél is tuti beválik.
Személy szerint a kerek, formás, izmos vagy picit husis popsikra bukok.
8/10 anonim válasza:
Csinos, egy picit belső combra edzhetnél. A popsira is mehet kicsi, de ha nem kerül, az már így is jó! Ennél nagyobb bugyiban nem lehetett volna fotózni. Legalább tangában csináld, akkor látható a teljes forma :)
9/10 anonim válasza:
Biciklizéssel sok idő és annyira nem hatékony.
Heti 1-2 kemény lábedzés kell normális étrenddel.
Guggolas,kitörés
10/10 anonim válasza:
bringa legtöbb esetben aerob- kardió tartományokba esik, ez egyik abszolút nem jó erre a célra kardió tartományban pedig, ha rosszul csinálod, akkor pont, hogy laposítod a fenekedet... hegymenetben nagyon is hatékony popsiformálásra, ha megfelelő tömegnövelő étrend is társul mellé... de Magyarországon sajnos nem bővelkedünk a hegyekben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!