Országúti kerékpárt városi használatra?
Figyelt kérdés
Egy használt oúti bicaj vásárlásán gondolkodom... Eltérő véleményekkel találkozni, van aki szerint egyáltalán nem való, a padkázás meg egyéb dolgok miatt, van aki szerint pedig simán használható a városi, nem feltétlen makulátlan utakon is. :) Mi az igazság?2014. márc. 9. 18:52
1/5 anonim válasza:
Persze hogy használható, nagyon sokan használják. Amiket nem igazán előnyös használni városban, azok a több százezret érő bicajok, de gondolom nem olyat akarsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, használtban gondolkodok, azon belül is 30-40e-ig.
2014. márc. 9. 19:48
3/5 anonim válasza:
teljesen jó városban is,csak szerintem a kormánya nem.
de a kos kormányt lecseréled egy bajuszra,vagy egyenes kormányra és meg is vagy,meg akkor kell majd hozzá másik fékkar is.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is a koskormánytól tartok egy picit. Erről is megoszlanak a vélemények, kipróbálni pedig sajnos még nem volt lehetőségem...
2014. márc. 10. 17:47
5/5 Alex Fly válasza:
Mi a baj a koskormánnyal? Felső fogásban ugyanaz, mint egy keskeny egyenes, normál fogásban meg mint a bajusz, az alsót meg úgysem igen használja az ember...
Jó, én speciel bullhornt használok, ami megegyezik ezekkel és azt hiszem, másmilyen nem is kellene. Amennyiben zavar az alul levő cső, akkor akár te is levág(at)hatod bullhornnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!