Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nehéz a bicikli fékét és...

Nehéz a bicikli fékét és váltóját otthon beállítani? Mert én próbáltam de nem sikerült!

Figyelt kérdés

2014. márc. 5. 10:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

google: bicikli fékbeállítás

bicikli váltó beállítás

tele van vele a net meg a youtube

2014. márc. 5. 10:07
 2/11 anonim ***** válasza:

nem kell hozzá rakéta mérnöki diploma, ha beakasztod a váltókarba a bowdent, hátsó váltónál beállítod 1-esre a kart, a váltót hátul kifeszíted kézzel, hogy a legnagyobb fogaskeréknél legyen, megfeszíted a bowdent és lecsavarozod. Amennyiben a fogaskoszorú fogaskerékszámához való a váltód, akkor már be is van állítva, óvatosan leváltasz a legkissebb fogaskerékig, ott a kis csavarral a váltón beállìtod, hogy annál lejjebb ne engedje a végállást és kész. elõl ugyan ez a logika csak fordítva.

Viszont ha ez így kínai, akkor szervíz...

2014. márc. 5. 10:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Mindkét váltómon csak olyan van írva, hogy H meg L nem tudom hogy tegyem egyesbe. A fogaskoszorú és a fogaskerék között mi a külömbség?
2014. márc. 5. 10:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Megnézted már a videókat?

Azzal kéne kezdeni. Ott megmutatják. Ha az alapján sem megy, akkor meg szerviz, mert ha rosszul állítod be, akkor csak tönkre teszed a váltót meg a féket is.

Nem árt némi szaktudás hozzá.

2014. márc. 5. 10:43
 5/11 A kérdező kommentje:

Nincs flash player így nem engedi.

Ti gondolom biztos értetek a bicikliszereléshez, honnan szereztetek szaktudást? Tanfolyamról vagy dolgoztatok szervizben?

2014. márc. 5. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:
a h ill l jelû csavarok mem a vátó beállítására valóak, egyszerûen csak a végállások beállítására szolgállnak. Szaktudást pedig az évek és a tapasztalat adták, mikor én kezdtem még azt se tudtuk mi az a google, és a biciklit lengyel piacon vették az emberek.
2014. márc. 5. 10:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor nézd html5-ben vagy használj chrome-ot.

Én még a 90-es években kezdtem egy gagyi biciklivel. Sokat kellett javítani. Persze maga a szerszám használat sem volt idegen a számomra. Én javítottam a környéken egy rakás biciklit.

http://www.youtube.com/results?search_query=bicikli%20f%C3%A..

http://www.youtube.com/results?search_query=bicikli%20v%C3%A..

2014. márc. 5. 10:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Jah igen, akkor még könyvből tanultam ezeket.
2014. márc. 5. 11:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek hány nap alatt lehet megtanulni a féket és a váltót megszerelni?
2014. márc. 5. 11:08
 10/11 anonim ***** válasza:
76%
ha van egy minimális mûszaki érzéked, és tudod értelmezni a mûködési elvet, akkor 5 perc.
2014. márc. 5. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!