Országúti biciklire tehetek Mountain Bike kerekeket?
Figyelt kérdés
Nem pont kifejezetten Mountain Bike kerekeket,kicsit lehet vékonyabb is,de olvasgattam ,hogy Országúti biciklivel is lehet terepen menni,nem árt a biciklinek,csak nem jó 700x23c-s külsővel. Ha a váznak nem túl nagy,befér a villák töve és a fékek közé akkor nyugodtan tehetek bele olyan vastag külsőt amilyet akarok?2014. márc. 4. 20:47
1/6 A kérdező kommentje:
Akarom mondani nem kerekeket,hanem külső gumikat.
2014. márc. 4. 20:55
2/6 Alex Fly válasza:
Jellemzően a villák miatt túl széles gumit mem igazán tudsz használni. Ha belefér, akkor a trekking és a 29er külsők mind az outival megegyező 622 mm-es méretűek. Ezenkívül a felni szélessége számít (a belső méret): a szabvány 13 mm-es outi felnibe nem érdemes 28 mm-nél szélesrbb külsőt szerelni.
3/6 anonim válasza:
mi értelme kiröhögtetni magad ilyen hülyesêgekkel?
4/6 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek annyi értelme van, mintha autós témakörben felvetnéd azt, hogy Ferrarira tehetsz-e Trabant kerekeket...
5/6 anonim válasza:
értem én a problémád. a boltban kérdezd meg,hogy milyen gumival mennek a Paris-Roubiax versenyen mert olyat szeretnél. pp. azok a legjobb terep-országúti gumik.
6/6 A kérdező kommentje:
Pár szóban: Ha belefér,és az is max 28-as.
2014. márc. 5. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!