Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vehetek Országúti biciklit?

Vehetek Országúti biciklit?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok,és majdnem csak suliba járásra használnám. Még eddig sosem láttam senkit ilyennel suliba járni,és csak felnőttek alatt láttam ilyen biciklit. Vagy ilyen korhoz ez túl komoly biciklit?

2014. márc. 4. 19:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ha országúti minőségű az út a sulidig, akkor igen:)

Viccet félretéve nem kifejezetten jó ötlet.

2014. márc. 4. 19:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Ha meg kérlek indokolnád?
2014. márc. 4. 19:37
 3/16 anonim válasza:
Attól függ milyen messziről jársz be. Én is suliba/melóba járáshoz (városba) közlekedek egy retro országútival. Világ életembe MTB-vel jártam így eléggé szokatlan, számomra nagyobb odafigyelést is igényel a vele való közlekedés (főleg városban, felénk eléggé rosszak az utak is). Már kezdek hozzászokni a testtartáshoz és az irányításhoz. Ha nem messziről jársz akkor szerintem felesleges az outi, inkább egy trekking, esetleg monti.
2014. márc. 4. 20:54
 4/16 anonim ***** válasza:
Max fognak cikizni miatta (mondjuk ez engemet pont nem érdekelne). De amúgy ha nagyobb távolságra van a suli és tűrhető úton akkor semmi akadálya.
2014. márc. 4. 20:56
 5/16 anonim válasza:
Engem nem cikiztek, inkább irigykedve néztek mikor nem bírtak megelőzni a montijukkal, pedig ugyanúgy tekertem mint ők :D
2014. márc. 4. 21:17
 6/16 A kérdező kommentje:
Miért cikiznének? Egyébként mennyi esély van arra hogy ellopják? Meg kell mondjam féltem,nem merem még föld alatti parkolóban ott hagyni,meg hát iskolában a nemzetiség különbség miatt nem vagyok egy olyan gyerek kit mindenkit szeret...mondjuk nem is a nemzetiség,a hozzáállás. Én nem is akartam és nem is fogok beállni a sorba,van itt egy másik Magyar,ő cigizik,szlengben beszél,feltűnőn nagy pofájúan káromkodik,és eleve ilyen kihívó természete van,nem rég jött ide ,de már az első hetén lekevert egy sallert. Én még itt egyszer sem ütöttem meg senkit,káromkodni csak mértékkel tömören,kerülöm a feltűnést. Itt meg ugye ezért vannak emberkék akik alapból baxtattakakik alapból baxtattaka
2014. márc. 4. 21:27
 7/16 anonim ***** válasza:

lehet venni persze, de ne egy karbon csodával járkálj azért ;)

kelleni fog egy ilyen kis csipesz amit a nadrágszáradra tehetsz mert könnyen beleakadhatsz a lánctányérba ami összeolajozza vagy elszakítja.

2014. márc. 4. 21:27
 8/16 A kérdező kommentje:
És úgy igazábol az ilyen szenny ládáktól féltem,aki azt hiszi hogy mert még 6-an vannak a se@gében,nem lehet még egyszer pofán baxva.
2014. márc. 4. 21:29
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem is a leghiperebbet vettem meg. De ha azt tettem volna,mi lenne a következménye? Valahogy gondolom,de csak halvány elképzelésem van.
2014. márc. 4. 21:36
 10/16 A kérdező kommentje:

[link]

Mondjuk ez egy Hybridnek van írva,de ugyan ezt láttam már országútinak írva. Ez,fekete-fehérben. Nem karbon,de szerintem nem is csoda.

2014. márc. 4. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!