Amerikaban elek, biciklit rendelnek az Amazon-rol. Tavaly fel evet tekertem egy oreg Raleigh orszaguti bringaval, most kiprobalnek egy ilyet. Valaszolna valaki a lenti kerdeseimre?
A link: [link]
1. Jol gondolom, hogy ezen olyan kerek van hatul, aminek mindket oldalan van fogaskerek es az egyik fix, a masik meg szabadon futos?
2. Tudom -e majd ezen a bringan konnyen cserelni az elso illetve hatso lanckereket, ha valtoztatni akarok az attetelen?
3. Ez a vaz sima acel vaz, vagy CroMo esetleg?
1 igen
2 speciális kulcs kell ahhoz, hogy leszedd a racsnis lánckereket, illetve a kontraanyát a fix lánckerékről. sokat nem oszt.
3 le van írva. Acélváz, nem cromo. nem kapnál ennyiért cromo vázat se.
Nem fixikent akarom hasznalni, hanem szabadon futos egysebessegeskent. Klipszet pedig termeszetesen teszek ra.
Azzal is tisztaban vagyok, hogy ez egy belepo szintu bicikli, nagyjabol a kovetkezo 3 evszak vegeig fogom hasznalni.
1. Amugy mit jelent az, hogy "ki fog tokosodni"?
2. Nagyjabol mennyibe kerulhet egy a lanckerek cserekhez valo speci szerszam?
Oke. Tudnal estleg valasztani nekem valamilyen orszagutit az Amazonrol?
Lehet egysebesseges vagy tobb sebesseges is. Az ar fontos tenyezo, jo lenne, ha nem lenne 250 $-nal tobb. Meretbol meg a legnagyobb kell. Ha esetleg kell meg hozza venni valami aprosagot kesobb (klipsz, stb.) az nem gond.
Amugy ebben az arfekvesben mi a jobb, az alu vagy az acel vaz?
Hol elsz kerdezo???? Valami tanyan a legkozelebbi varostol 200 merfoldre?
Nem piszkalni akarlak, de biciklit/ruhat amazonrol SOHA! Mert nem tudod ki/felprobalni!
Nezd meg ezt: [link]
Mi toluk vettunk ket Diamondback mountain cangat karacsonyra. Nagyon segitokeszek voltak! PLUSZ egy evig ingyenes replacement, vagyis ha 6 honap mulva meggondolom magam, akkor visszaadom a mostanit es elhozok egy masik bringat. Ha az olcsobb mint amit anno fizettem, kapok vissza penzt, ha dragabb, ako fizetem a kulonbozetet.
PLUSZ egy evben kapok 2 ingyenes "tune up" szervizt, vagyis beviszem, leadom a paripat es atneznek rajta mindent, olajoznak, meghuznak, tisztitanak, stb. (oke, a legtobb magyar sokkal kezugyesebb mint az atlag amerikai es megcsinaljuk mi a munkat, de en lany vagyok, ha nem akarok tokolni vele, csak beviszem hozzajuk es megcsinaljak ok).
A multkor is vettem egy bikaszarvat a cangara es ott a boltban felraktuk, a bacsi segitett volna, de megcsinaltuk mi, csak a szerszamokat kertuk el tole. Amig ott szereltunk bejott vagy 10 masik cangas, profi, versenycangasok, a paripak ilyen ketezer dollaros arkategoriaban. Ok is jottem pumpalni, huzatni, igazitani. Egy Amazonos rendelesnel ez a "luxus" nincs meg.
De nem akarok ingyen reklamot nekik. Gugli bacsi biztos talal a lakhelyedhez kozeli bringa boltot (meg a Sport Chalet es egyeb boltokban is van canga reszleg es ok is segitenek a beallitasokkal, plusz adnak ra gararnciat). Egy online rendelt cucchoz korulmenyesebb a garancia utan futkosni.
Es a legtobb boltban van vagy 100-150 kulonbozo bicaj. Ha akarod mindet kiprobalhatod es lehet hogy talalsz sokkal jobbat, mint ez. Sot, sok boltban hasznaltat is arulnak ami olcsobb es talan a 250es keretbe belefer.
Ha nem, akkor marad a craigslist. Szinten jobb, mert kiprobalod, beszelsz a tulajjal stb. (persze itt mar nincs garancia...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!