Vehetek Országúti biciklit?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,és majdnem csak suliba járásra használnám. Még eddig sosem láttam senkit ilyennel suliba járni,és csak felnőttek alatt láttam ilyen biciklit. Vagy ilyen korhoz ez túl komoly biciklit?2014. márc. 4. 19:20
11/16 anonim válasza:
egy értelmes országúti 200ezer- csillagos égig, a legtöbb 15 évesnek nem tellik rá, így köztük nem is divat+ nyugodt szívvel hagynál egy tõbbszázezres bringát, ami még küllemében is kivirít a többi közûl egy iskolai tárolóban?
12/16 anonim válasza:
igen, ez elgondolkodtató.
Lehet inkább gyűjteni kéne még egy kicsit és használt cuccokból építeni egy acélvázas, kissé olcsóbb kinézetű binyiglit mert erre biztosan rászáll az összes ork
13/16 anonim válasza:
"Egyébként mennyi esély van arra hogy ellopják?"
Nagyon jó esélye van.
14/16 A kérdező kommentje:
Baxxa meg,akkor most mit csináljak,már meg van.
2014. márc. 5. 16:37
15/16 A kérdező kommentje:
Segít a helyzeten hogy ha elmondom hogy egy 20-asért vettem használtan?
2014. márc. 5. 16:38
16/16 anonim válasza:
Vegyel egy normalis u lakatot ami itt kezdodik: [link]
A masik kerdesed ala irtam hosszabb valaszt olvasd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!