Tuttok olyan biciglit amin van kosár és lámpa jó áron lehetöleg ólcsón?
A kosár és a lámpa fel- és leszerelhető tartozékok.
Ha az olcsóság a szempont, akkor menj ki egy közeli használtcikk piacra a hétvégén és a legolcsóbb megfelelő bringára próbálj meg alkudni.
Ha nincs rajta, akkor mond meg az eladónak, hogy kellene kosár is rá - lesz az is biztosan.
ez már sok nekem:
tuttok = tudtok
biciglit= biciklit
lehetöleg= lehetőleg
ólcsón= olcsón
mongyatok= mondjatok
A baj hogy én nem tudom felszerelni a lámpát és a kosárat. Ezér akarok ilyet hogy legyen rajta amikor megveszem árat viszont senki se mondot még van rá negyvenezerem abból kell kijönie.
És ez nem nyelvtan ora kedves utolsó úgy irok ahogy akarok!
#3 bizony nem, hanem alapműveltség ... az meg külön probléma, ha te így akarsz írni
annyit segítek, hogy írd már be a keresőbe, hogy "kerékpár bolt" és ott válogathatsz ... ennyiért kapsz nem használtat is ... aztán - ha nem faluban laksz - akkor biztos, hogy vannak üzletek a városban, ahol meg is tudsz nézni ilyeneket (egyébként meg nem bonyolult felszerelni ezeket)
"én nem tudom felszerelni a lámpát és a kosárat"
Ezt csak akkor hiszem el, ha mutatsz egy orvosi igazolást, hogy a kezeidet amputálták. Ezeket egy 10 éves gyerek is megcsinálja 15 perc alatt :)
És ha bringaboltban veszed a gépet, ott is felrakják a kért holmikat pillanatok alatt, úgyhogy ez a kívánságod, hogy legyen rajta kosár meg lámpa egyszerűen egy ködös zagyvaság. Mintha úgy akarnál autót venni, hogy tetőcsomagtartó aztán legyen rajta, és amelyiken nincs, az már nem is kell :)
Én is úgy írok, ahogy akarok:
JGfzDCHOTHlZunDJWbJZMvLDACHjgzMFHVVCPH4pZd40Vf68ykzEvYd2mN7vDRkYhZs7Kow2wWwqS3WMtmXHIOYUh8nX61srlFn862FCdufRrnRrlOYTyg2t3OqZBl5WymScpNpb2oZi1hBFw2nKpe6YSdnAtBDV3v185JH6eSem0vx74I2D8QG5VlryLEMkeJLo23AythcGqD9a9nd02rF2llKB0YFIOwFD8r98ctuLzsZ3.
Ez néhány remek és nagyon olcsó lámpáskosaras kerékpár linkje volt a saját, kitalált nyelvemen.
40e forint bőven betakarja, talán még valami olcsó újat is. A kerékpárboltokban árában felszerelik a kosarat az új bringára - de tényleg nem nagy dolog, biztosan van rokonod/ismerősöd aki megcsinálja 3 perc alatt ingyen és bérmentve.
Hogy mondjam finoman... Azért tényleg lehetnél igényesebb a helyesírásodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!