Ez a hátsó lámpa megéri szerintetek ha sokszor szürkület után tekerek a városban? Leírásban link
nekem ez jön be legjobban én is ilyet használok
Megéri? De hülye kérdés ez.
Megéri-e lámpát használni hogy ne büntessenek meg? Talán, te ismered a pénztárcád helyzetét.
Megéri-e lámpát használni hogy ne vasaljanak ki az éjszakában? Lehet hogy össztársadalmi szempontból éppenséggel előnyösebb lenne, ha ez bekövetkezik. De te tudod, mennyire fontos a saját irhád.
De azt el nem tudom képzelni, milyen kávét főz ez a lámpa 5000-ért, mikor egy Cateye jóval olcsóbb. Már csak tapasztalatból is azt venném.
Utolsó, jobb láthatóságot szeretnék, hogy minél messzebbről észleljenek hátulról, de számít az is, hogy ne essen ki a tartójából a hátsó lámpa az első bukkanó után.
Megértem hogy éppen kioktatni szándékozott kedved, de már van hátsó lámpám (Cateye TL-LD170) amit mindig használni szoktam és tartalék elemet is viszek magammal. Egyik túrázáson biciklit cseréltem az ismerősömmel és amikor kicsit előrébb ment (100-200 méter kb), és nem voltam elégedett a saját hátsó lámpám fényerejével és láthatóságával a sötétben azokhoz képest, amiket én látok más kerékpárokon a városban.
Nekem első lámpám volt Cateye, valami 6500Ft-os cucc, de egy rakás fos volt a fényereje. Vehettem én abba bármilyen elemet nem volt jobb.
Eladtam. Vettem egy "Velotech"-re logozótt lámpát 2000Ft-ért és szarrá veri azt. Ennyit a márkáról. Már rég van konkurencia jóval kedvezőbb áron, sőt még jobb teljesítménnyel is.
Itt van longus 398553 névvel ugyanaz van nekem. Még korom sötétben is nagyon jó. Ehhez képest a cateye egy fos volt.
Szóval semmit sem jelent, hogyha valamire cateye van írva. Én nem esek hasra a márkától.
Itt egy másik teszt itt sem kiemelkedő a cateye-ok teljesítménye az árukhoz képest.
Kérdező. Az egyik tesztben benne van pont az a lámpa amit linkeltél. Csak más márka van rászitázva és sokkal olcsóbb is.
Én úgy vennék csak lámpát, hogyha ki lehet próbálni én is kipróbáltam mielőtt megvettem amit írtam miután a cateye-jal megszívtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!