Normális, hogy amióta szobabiciklizek, azóta szinte mindig melegem van és izzadok?
Figyelt kérdés
December végén kezdtem el, de voltak szünetek is, 1-2 hét. Ja és, 3 kilót "híztam", ez a biciklizés miatt van?2014. febr. 27. 13:37
1/7 anonim válasza:
Mar millioszor volt rola szo, hogy csak magaban a kerekparozas nem varazsszer. Ha az eletmododon nem valtoztatsz, akkor semmi eredmenyre ne szamits.
Beleeshettel abba a hibaba, hogy mivel mozogsz valamennyit, ezert ehesebb is leszel ... valoszinuleg tobbet eszel mint korabban.
2/7 anonim válasza:
:) Eltudom kepzelni, hogy szenvedsz kicsit a szobabringan, utana felfalod a hutoszekrenyt es mivel megerdemled a pihenest, hat jo szivvel szetterulsz a kanapen dogleni egy kicsit :)
3/7 anonim válasza:
vagy egy kis optimista látásmód: már lett egy kis izomgyarapodás
4/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy nem "zabálok" jobban, mint eddig. És még szoptatom a gyerekemet. Köszönöm a kedves hozzászólásokat, időm sincs leülni a kanapéra, nem hogy ledögleni. Most már kezdem érteni, hogy miért megy el az embereknek a kedve a gyakorikerdesek-től.
2014. febr. 27. 20:38
5/7 anonim válasza:
3kg az semmi az simán előfordulhat a folyadékháztartásod ingadozásától... pár napja reggel ráálltam a mérlege 83kg-volt, ráálltam az nap délután akkor 87kg és nem a mérlegünk romlott el, egyszerűen lefutottam 10km-t ittam 3liter izotóniás italt, jól bekajáltam, akkor is ittam, pisiltem is párszor, aztán ittam megint.... ne a mérleggel, hanem a tükörrel foglalkozz...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2014. febr. 28. 08:55
7/7 anonim válasza:
Kvantitatív módszer: a tömeged mellett mérd a derekad, karod, combod kerületét. Ez elég jól mutatja, hogy zsírból mennyit fogytál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!