Bicikli kerék vásárláshoz milyen adatokat kell tudnom?
Terhelhető képesség.
Igazából ez nem feltüntetett adat egy felnin.
De legjobb a dupla falú, hosszabb élettartam, jobban ellenáll a strapának. De ami fontos pl az agy, árban minél magasabbra mész annál jobbat kapsz. A pár ezer forintos kerekek arra valók, hogy ameddig jó addig használhatod, de ha megkíméli valaki akkor hosszú ideig hűséges társa lesz az embernek, időnként megzsírozni stb...
Ja amit elfelejtettem, hogy ez a kerék hol is lesz? Elöl vagy hátul? Váltó?
Ha hátul és váltós nézd meg, hogy milyen az agy, kazettás kell e vagy menetes felfogatás.
A másik szempont a kerekeken a rögzítés. Gyors száraz vagy csavarral rögzíted a villába.
Hátsó kerék lesz, és dupla falú lenne a legjobb (amilyen terepen megyek általában, szükség lehet rá).
Racsni felfogatása menetes, 6 sebességes.
A papucstávnak még utánanézek.
Még egy pár kérdés: a dupla falú tulajdonság sokat dob az áron?
4000-5000 Ft-ból ki lehet hozni egy jobb fajta kereket, ha folyamatosan karbantartom?
Igen, ezt tudom, nagyjából ennyit költenék rá.
Még egy fontos kérdés, ami az elején kimaradt:
Az ilyen bolti kerekekre tudom, hogy nem tesznek gumit, de tengely van hozzá, vagy külön kell vennem? És a racsni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!