BMX vázra tehetek-e MontainBike kereket?
Figyelt kérdés
Van egy 20-as BMX-em,és rászeretnék tenni 26 vagy 25-ös MontainBike kereket. Az első kerék már megvan,villával együtt áttettem a BMX vázra,a hátsóval meg annyit kellesz csinálni hogy a BMX hátsó kerekének a fogaskerekét ki kell cserélni a MTB hátsó kerekének fogas kerekeivel, meg a BMX-nek a hátsó villájából azt a kis vízszintes pöcköt aminek a közepén egy lyuk van ki vágni,meg a standernek fenntartott kis fém lapot kivágni. Szerintem jól fog kinézni,de nem lesz vele baj?2014. febr. 2. 21:46
1/3 anonim válasza:
Hát...Az a kis fékhídnak nevezett valami szerintem nem csak azért van ott, hogy féket lehessen rá rakni, hanem merevebbé teszi a vázat, de te tudod...Én nem raknám bele, arra ott vannak a Dirt/Street vázak.
2/3 anonim válasza:
frankeinsten....
most bmx-t akarsz vagy dirt vagy trial mtb-t?!
kettő egybe nem pálya
3/3 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs,egy nagy kerekű BMX-et. Tudom,de már van egy BMX-em meg egy MTB-m,en meg igen,szeretek Frankeinsteineskedni. A BMX váza nekem nagyon tetszik,de amúgy meg csak arra jók hogy trükköz(az nem az én világom) de közlekedésnek szerintem nagyon nem jó. Montain Bikeok meg nem nagyon tetszenek,az enyém meg amúgy is úgy szar ahogy van,a fékek alig működnek,a hátsó váltó félig operál, az első meg sehogy.
2014. febr. 2. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!